HÍREK

Veretlen csapatok harca

2019-10-04

Veretlen csapatok harca

U12-es és U13-as csapatunk a Honvéd-MFA ellen lépett pályára.

U13 I. osztály, Közép-Kelet, 5. forduló
MTK Budapest–Budapest Honvéd-MFA 1-2 (0-1)

MTK Budapest: Tóth – Csiha, Porkoláb, Csuvikovszki, Csányi – Urbán, Ottucsák, Cseke – Pásztor, Freyer, Kugyela

Kispad: Farkas, Weisz, Zsembery, Csóri, Markgráf, Rezsabek

Gólszerző: Kugyela illetve Csákány (2)

Moskovits Gábor értékelése: – Boldogok vagyunk, mert végre, hosszú idő után  fejlesztő hatású mérkőzést játszottunk. Ilyeneket kell és fogunk is sokat a következő hetekben, az edzőmeccseken. Szomorúak is vagyunk, mert jobban focizott az ellenfelünk. Fontos, hogy ilyenkor magunkban keressük a javítani való dolgokat és ne másokra mutogassunk. Gratulálok az ellenfélnek, mert megérdemelten győztek le minket! Mi pedig látjuk, hogy miben kell továbbfejlődjünk, és meg is fogjuk tenni. Hajrá, MTK!

A bajnokságot négy győzelemmel kezdő csapatok szerda este nem mindennapi időjárási körülmények között mérték össze erejüket. Az esős, szeles időben rendezett mérkőzést a vendégek kezdték jobban, és az első ziccert értékesítve már a 2. percben megszerezték a vezetést.

A jó iramú találkozó első félidejének utolsó percében majdnem összejött az egyenlítés, de előbb a vendégek kapusa hárított, majd a róla kipattanó labdát a kapufára lőttük.

A fordulást követően mindent megtettünk az egyenlítésért, és az három perccel a lefújás előtt össze is jött. Csányi indította remekül Kugyelát, aki gyönyörűen kilőtte a hosszú sarkot. Úgy tűnt, sikerül itthon tartani az egy pontot, amikor a vendégek csatára – lesgyanús szituációban – kilépett és a kapust kicselezve a hálóba lőtt, mellyel beállította a végeredményt.

U12, I. osztály, Közép-Kelet, 5. forduló
MTK Budapest–Budapest Honvéd-MFA 2-0 (1-0)

MTK Budapest: Tuska – Kiss-Szilágyi, Bárdi, Horváth, Balog – Konkoly, Zoltai, Varga – Kőhalmi.

Kispad: Lovász, Martinov, Polonkai

Gólszerző: Polonkai, Konkoly

Tóvaj Kristóf értékelése: – Remek ellenféllel szemben, az utolsó pillanatig izgalmas mérkőzésen arattunk győzelmet; pedig a második félidőben megvoltak a lehetőségeink, hogy hamarabb lezárjuk a találkozót. Jár a gratuláció a csapatnak.

A 4-4 győzelemmel álló együttesek rangadóját mi kezdtük jobban, már a mérkőzés elején a kapufát találtuk el. A folytatásban Horváth mintaszerű szerelést mutatott be, de a játékvezető mégis a büntetőpontra mutatott, viszont a vendégek játékosa a kapu mellé lőtt.

Két perccel az első játékrész vége előtt kicsiben végeztünk el szabadrúgást, a középre tett labdát pedig Polonkai bólintotta a kapuba. A fordulást követően többször is lezárhattuk volna a mérkőzést, de kimaradtak a helyzetek.

A végeredményt Konkoly állította be, akinek gólját követően a játékvezető azonnal le is fújta a találkozót.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-01 14:00 Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

PUSKÁS AKADÉMIA FC U16

VS

MTK U16

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok