HÍREK

Szép teljesítmény a nemzetközi tornán (GALÉRIA)

2024-08-05

Szép teljesítmény a nemzetközi tornán (GALÉRIA)

U14-es együttesünk remek csapatok ellen bizonyított a hétvégén.

U14-es csapatunk hétvégén Zsolnán vett részt nemzetközi tornán, ahol szlovák, cseh, osztrák és lengyel együttes ellen léptünk pályára.

Együttesünk a Slavia Praha ellen 2-2-es döntetlent ért el pénteken, majd szombaton 2-0-ra verte a Zsolnát, ezután pedig 3-0-ra kikapott a Lech Poznantól. A zárónapon 1-0-ra legyőztük az Austria Wient, ezzel hét pontot szereztünk összesen, és az MSK Zilina és Lech Poznan mögött a harmadik helyen zártuk a versenyt. Külön öröm számunkra, hogy a torna legjobb kapusának járó díjat Bomlász Benjámin kapta.

Serfőző Milán: – Nagyon hasznos és színvonalas tornán vehettünk részt Zsolnán. Ebben a három napban még jobban megismertük a srácokat, tudtuk fejleszteni a csapatjátékunkat, megmutattuk, milyen az MTK-stílus és hogy komoly értékei vannak ennek az együttesnek. A sérülések, betegségek nagy kihívás elé állítottak minket, de így is büszkék lehetünk labdarúgóinkra, mert nagyszerű játék mellett ha kellett, csúsztak-másztak, és végig igyekeztek legjobbjukat nyújtani.

Képgaléria: Skriniar kupa U14

Képgaléria: Skriniar kupa U14
2024.08.05

Fotó: mskzilina.sk

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-01 14:00 Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

PUSKÁS AKADÉMIA FC U16

VS

MTK U16

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok