HÍREK

Összesen egy mérkőzésnyi időt töltött pályán az U16-os válogatottban Almomani Nathaniel

2022-03-11

Összesen egy mérkőzésnyi időt töltött pályán az U16-os válogatottban Almomani Nathaniel

2006-os születésű játékosunk mindkét felkészülési találkozón pályára lépett Belgiumban.

Március elején másodjára is lehetőséget kapott az U16-os válogatottnál a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia fiatal tehetsége, Almomani Nathaniel. A jobbhátvéd ősszel Szlovénia, most pedig Tubize-ben, a Belgium elleni páros mérkőzésen lépett pályára a korosztályos nemzeti csapatban.

Almomani Nathaniel: "A szlovének elleni találkozóhoz képest az volt a különbség, hogy jóval magasabb volt a színvonal, ez már igazán nemzetközi szintnek mondható. Rám jobb oldali szélső védőként számított a szakmai stáb és külön kiemelték, hogy a belga támadók sokat forognak ki szélre, így különösen figyelnem kellett ezekre és a váltásokra is. Úgy érzem, jól ment a játék, felvettem a ritmust. A második mérkőzésen aratott győzelmünket követően különösen boldog volt a stáb, mindenkinek gratuláltak az elvégzett munkához. Áprilisban Olaszországgal is játszunk két felkészülési meccset, remélem, akkor is számítanak majd a játékomra."

A 2006-os születésű játékos az első, 2-0-ra elveszített találkozón 83 percet töltött pályán, két nappal később pedig - a 2-1-es siker alkalmával - a 83. minutumban cserélte be őt Belvon Attila szövetségi edző.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-01 14:00 Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

PUSKÁS AKADÉMIA FC U16

VS

MTK U16

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok