HÍREK

Háromból három (GALÉRIA)

2018-11-06

Háromból három (GALÉRIA)

Két játékosunk triplázott a hétvégi akadémiai fordulóban.

U19
MTK Budapest–ETO FC Győr 7-2 (2-0)

MTK Budapest: Varasdi – Forrai, Molnár, Sághy, Nagy B. – Kata, Törőcsik, Bidzilya – Zana, Németh, Zuigéber.

Kispad: Vukman, Kapronczai (Zana, 46.), Tóth Z. (Kata, 46.), Varju (Törőcsik, 64.), Jámbor, Papp D. (Németh, 78.), Kovács (Zuigéber, 78.)

Gólszerző: Németh (36., 58., 72.), Zuigéber (42., 77.), Kapronczai (61., 78.)

Pölöskei Gábor értékelője: – Összességében az eredménynek nagyon örülünk, jól használtuk ki a helyzeteinket, főleg a kontráink voltak rendben. A nagy győzelem ellenére elkövettünk hibákat, ezeket ki kell javítanunk. 

U19-es csapatunk vezetőedzője beszélt a Magyar Kupában szereplő labdarúgóiról is: – Három játékosom játszott a Magyar Kupában, közülük Kata Misi 16 évesen debütált. Óriási motivációs bázis, hogy mi vagyunk a klub második csapata, közvetlen kapcsolatunk van az első osztályú kerettel, a vezetőedzővel. Az, hogy akár csak edzésre fel tudnak kerülni játékosok, már motiváló kell legyen, hiszen nem mindenki edzhet együtt Kantával, Torghellével, vagy a csapatból a többiekkel. Ezen felül nálunk tétmérkőzésen, a kupában is szóhoz jutnak fiatalok, ez egy ilyen ifjú játékos számára megtiszteltetés, a többieknek pedig plusz motivációt kell, hogy adjon, követendő példát állít. 

U17
Illés Akadémia-Haladás–MTK Budapest 2-4 (2-4)

MTK Budapest: Winter – Tarjáni, Csinger, Lehoczky, Kiss – Vertetics, Farkas, Kosznovszky – Miknyóczki, Suszter, Szalka.

Kispad: Várkonyi (Suszter, 71.), Dóra (Farkas, 84.), Holló (Szalka, 76.), Abért (Miknyóczki, 76.), Sali (Lehoczky, 71.), Strohmayer, Lengyel.

Sárga lap: Vertetics (59.)

Gólszerző: Szalka (22., 33., 36.), Suszter (29.)

Székely Zsolt gondolatai: – A mérkőzés előtt megijedtem a sáros pálya látványától, de a srácok rámcáfoltak, mert az első félidőben nagyon jól játszottak, helyzeteket alakítottak ki, és gólokat is lőttek. Igaz, össze is hoztunk két olyan gólt, amit nem lett volna szabad. A második félidben ahogy telt az idő, egyre inkább a játék küzdő jellege kezdett dominálni, és ebben is jól teljesítettünk. Ránkfért ez a győzelem a két Honvéd elleni meccs után, de ami igazán örömteli volt, az a játék.

U16
Illés Akadémia-Haladás–MTK Budapest 2-3 (1-1)

MTK Budapest: Horváth – Dancs, Guth, Juhász B., Helembai – Horváth A., Bíró, Bene – Juhász L., Bakos, Kovács M.

Kispad: Velicskó, Calo, Tóth T.(Dancs, 84.), Szőke (Bene, 57.), Rohrbeck (Bíró, 65.), Vancsa (Juhász L., 65.), Zilahi (Kovács M., 84.)

Sárga lap: Dancs (71.), Helembai (78.)

Gólszerző: Kovács M. (18.), Horváth A. (65.), Bakos (83.)

Pinezits Máté értékelője: – Nagyon vártuk már ezt a mérkőzést, hiszen most dőlt el, hogy kiálljuk-e azt a próbát, amit az elmúlt hetekben az élet és mi magunk elé állított(unk). Büszkék vagyunk a srácokra, mivel volt bennük kraft, és hátrányból is magunk javára fordítottuk a meccset.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-01 14:00 Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

PUSKÁS AKADÉMIA FC U16

VS

MTK U16

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok