HÍREK

Ezüstérmes lett U8-as csapatunk Szlovákiában

2024-09-30

Ezüstérmes lett U8-as csapatunk Szlovákiában

Együttesünk kilenc győzelemmel és két vereséggel zárt a második helyen.

Hétvégén a szlovákiai Radava (Rendve) adott otthont a CFT Academy Talents Trophy elnevezésű nemzetközi viadalnak, melyen U8-as csapatunk is részt vett.

A 12 meghívott gárda bajnoki rendszerben küzdött meg egymással, így a két nap során minden együttes 11 mérkőzést játszott.

Fiataljaink szombaton az SK Slovan Bratislava elleni 5-2-es sikerrel indítottak, majd az AS Trencín “fehér” csapata 5-4-re diadalmaskodni tudott. A folytatásban a CFT FAMT Presov (9-2) és az FC Banik Ostrava (9-0) elleni sikerek következtek, majd a későbbi győztes RSC Anderlecht elleni vereség (2-12) után az FK Rapid Wien elleni 6-3-as diadal zárta a napot.

Vasárnap mind az öt összecsapását megnyerte csapatunk, sorrendben az Olasz focisuli Debrecen (4-1), az FC Spartak Trnava (5-3), az FC STK 1914 Samorín (14-0), a CFT MFK Vranov (10-2) és az AS Trencín “vörös” (16-1) ellen.

Együttesünk igy kilenc győzelemmel és két vereséggel, 84:34-es gólaránnyal ezüstérmesként zárt a belga RSC Anderlecht mögött, és a bronzérmet megkaparintó szlovák AS Trencín “fehér” előtt.

Schrötter László vezetőedző értékelése: - Kiváló körülmények és csapatok mellett szerezhettek nemzetközi rutint a gyerekek. A srácok több mint 200 percen keresztül 11 mérkőzésen küzdöttek hősiesen, ahol végül az előkelő második helyezést sikerült elérniük. Több izgalmas, akár hátrányból megfordított, sok gólt hozó mérkőzéseken tapasztalhatták meg első ízben a nemzetközi mérkőzések rutinját. Gratulálunk a csapatnak és köszönjük a szülőknek a szélsőséges időjárás ellenére a kitartó buzdítást!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-01 14:00 Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

PUSKÁS AKADÉMIA FC U16

VS

MTK U16

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok