HÍREK

Első nemzetközi tornáján második helyen zárt U7-es együttesünk Ausztriában

2024-06-04

Első nemzetközi tornáján második helyen zárt U7-es együttesünk Ausztriában

Egy gól döntött az FK Austria Wien elleni fináléban.

U7-es csapatunk vasárnap az ausztriai Scheiblingkirchenben megrendezett Internationaler Raiffeisen Pittentalcup elnevezésű tornán vett részt.

A viadalon 16 együttes indult, akiket négy darab négyes kvartettbe osztottak a szervezők. Csapatunk a D-csoportban három osztrák csapattal találkozott, az SV Donau ellen 8-0-ra, a TSV Hartberg ellen 4-0-ra győztek a fiúk, míg az FAC Wien ellen 3-2-re kikaptak.

A csoport második helye így is továbbjutást ért a negyeddöntőbe, ahol az FC Stahl Linz ellen 2-0-ra sikerült diadalmaskodni. A legjobb négy között ismét az FAC Wien volt az ellenfél, akiknek visszavágtunk a csoportban elszenvedett vereségért (4-0).

Az FK Austria Wien elleni döntő egyetlen gólt hozott, amit a bécsiek rúgtak, akik így megnyerték a tornát, míg csapatunk ezüstérmes lett. A dobogóra még az FAC Wien állhatott fel.

Katona Roland vezetőedző értékelése: - A tornán a hazai mezőny kihívásaihoz képest intenzívebb mérkőzéseken és számos csapat esetében egyéni képességekben azonos vagy valamivel előrébb tartó játékosok ellen tudtak nagyszerűen helytállni gyermekeink. A megfelelő alkalmazkodás és a kiemelkedő motiváció összességében jó játékkal párosult, aminek eredményeképp az első nemzetközi tornáján a második helyet sikerült elérni csapatunknak.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-01 14:00 Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

PUSKÁS AKADÉMIA FC U16

VS

MTK U16

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok