HÍREK

Egy győzelem és három döntetlen akadémiai csapataink hétvégi mérlege - körkép

2021-11-08

Egy győzelem és három döntetlen akadémiai csapataink hétvégi mérlege - körkép

Így teljesítettek az elmúlt hétvégén akadémiai csapataink.

U19 Kiemelt bajnokság, 9. forduló

MOL Fehérvár FC U19 - MTK Budapest U19 0-0 (0-0)

MTK Budapest U19: Csenterics - Lajkó (Varga, 61.), Csernák (Földing Engelbert, 46.), Juhász B., Csontos - Merényi (Juhász Á., 76.), Szőke - Juhász L., Szöllősi (Rohrbeck, 46.), Horváth J. - Vasvári

Horváth Dávid vezetőedző értékelése: "A sorozatban elért 6 győzelem után ezúttal be kellett érnünk az egy ponttal. Nem játszottunk olyan minőségben, amely hozzájárulhatott volna a mérkőzés megnyeréséhez. Próbáltunk változtatni meccs közben és nagyobb kockázatot felvállalva játszani, de így, hogy csak kapufáig és helyzetekig sikerült eljutni, a maximum, amit ki lehetett hozni a meccsből, az a 0-0-s pontosztozkodás volt."

U17 Kiemelt bajnokság, 10. forduló

MTK Budapest U17 - Illés Akadémia-Haladás U17 1-1 (0-0)

Gólszerzőnk: Szabó (70.)

Kiállítva: Majoros (88.)

MTK Budapest U17: Szabó H. - Szabó Sz., Urbán I, Tóth D. - Mucsányi (Urbán II, 81.), Lépő, Erdős (Majoros, 61.), Hegedűs (Herczeg, 61.), Balogh R. (Sági, 46.) - Barkóczi, Necula (Csöngei, 61.)

Horváth Ádám vezetőedző értékelése: "Ha valaki most látott volna életében először futballmérkőzést, nem vagyok benne biztos, hogy sikerült volna meggyőzni arról, hogy ez a világ legnépszerűbb és legnézetebb sportja... Sajnos nagyon gyengén játszottunk, szinte az egész csapat enervált volt, pedig a héten nem volt ennek előjele. Az biztos nem tett jót nekünk, hogy három hétig nem játszottunk meccset, ezáltal kiestünk a bajnoki ritmusból! Az Illés nagyon szervezetten futballozott és teljesen megérdemelten szolgált rá a döntetlenre."

U16-os csapatunk a hétvégén nem lépett pályára.

U15 Kiemelt bajnokság, 10. forduló

MOL Fehérvár FC U15 – MTK Budapest U15 1-1 (1-0)

Gólszerzőnk: Freyer (54.)

MTK Budapest U15: Pirgi - Iványos, Freyer, Csikós, Csucsánszky - Purzsa (Weisz P., 41.), Urbán (Oláh, 54.), Kugyela - Cseh (Vörös, 41.), Szabó, Pinti (Nagy Á., 41.)

Fülöp Lajos vezetőedző értékelése: - Ellenfelünk már a nyári edzőmérkőzésen megmutatta, hogy jó futballt játszanak. Ez most sem volt másképp. Jól fociztak, mi pedig nagyon körülményesen és ötlettelenül. A második félidőben váltottunk, és odaszögeztük ellenfelünket a kapujához, viszont a kontráik rendre veszélyesek voltak. Kidolgoztunk sok helyzetet, de a mai nap semmi nem akart összejönni. Bízom benne, hogy ez változni fog.

U14 Kiemelt bajnokság, 10. forduló

MTK Budapest U14 – DVSC U14 5-0 (1-0)

Gólszerzők: Zubor (14.), Nagy (47. - öngól), Csóka (57.), Polonkai (59.), Zsolnai (71.)

MTK Budapest U14: Szentmihályi (Monoki, 59.) - Bucsai (Kiss-Szilágyi, 55.), Kárász, Csóka, Zsitnai (Lovász, 50.) - Zoltai, Polonkai, Gaál - Bárdi, Zubor, Zsolnai

Milkó Dávid vezetőedző értékelése: "Az első félidőben jól védekező, és kontrajátékra berendezkedő Debrecen ellen magabiztos játékkal, egy szép támadás után megszereztük a vezetést. A második félidőben folytatva az eltervezett játékot, sorra kidolgozva a helyzeteket négy újabb találatot sikerült szereznünk, bebiztosítva ezzel a győzelmet. Büszke vagyok a játékosaimra, hogy ilyen játékot tudtak produkálni, és betartották a kért taktikai utasításokat."

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-01 14:00 Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

PUSKÁS AKADÉMIA FC U16

VS

MTK U16

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok