HÍREK

Barkóczi Benedek és Tóth Dániel ismét meghívót kaptak az U17-es válogatottba

2022-01-20

Barkóczi Benedek és Tóth Dániel ismét meghívót kaptak az U17-es válogatottba

Két játékosunk ismét ott lesz Szélesi Zoltán szövetségi edző összetartásán.

A 2022-es esztendő első hónapjában máris összetartást szervez a magyar U17-es labdarúgó-válogatott szakmai stábja. Szélesi Zoltán szövetségi edző pedig ahogy már korábban is, úgy ezúttal is bizalmat szavazott az MTK Budapest két játékosának.

Ott lesz a január 24-26. közötti telki edzőtáborban az ősszel már az U19-es bajnokságban is gólt szerző, valamint az NB III-as keret első januári felkészülési mérkőzésén is pályára lépő Barkóczi Benedek. A 2005-ös születésű támadó az ősz folyamán tizenegy U17-es bajnokin tizenegy gólt szerzett, így fél idényt követően az élen áll a góllövőlistán, emellett pedig augusztusban a válogatott tagjaként gólkirály lett a Telki Kupán.

Barkóczival tart az összetartásra az a Tóth Dániel, aki szintén pályára lépett az U17-es bajnokság őszi szezonjának minden mérkőzésén. Védőnk számára sem lesz újdonság a címeres mezt viselni, hiszen korábban már többször is meghívót kapott az U16-os, valamint az U17-es nemzeti csapatokba.

Az összetartást január 24. és 26. között Telkiben rendezik, a programban pedig három edzés, valamint a tábor zárásaként egy felkészülési mérkőzés szerepel.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-01 14:00 Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

PUSKÁS AKADÉMIA FC U16

VS

MTK U16

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok