HÍREK

A végén zártuk le (GALÉRIA)

2018-10-23

A végén zártuk le (GALÉRIA)

Könnyedén nyert az U19, a hajrában biztosította be a három pontot az U17.

U19
DVTK–MTK Budapest 0-9 (0-4)

MTK Budapest: Varasdi – Forrai, Balogh, Sághy, Nagy B. – Törőcsik, Kata, Kapronczai – Zuigéber, Németh, Tóth.

Kispad: Vukman, Papp, Babinszky (Zuigéber, 46.), Bidzilya (Kata, 46.), Zana (Nagy B., 61.), Jámbor (Forrai, 61.), Kovács (Kapronczai, 62.)

Kiállítva: Babinszky (76. perc)

Gólszerző: Forrai (21.), Németh (25., 87.), Zuigéber (28.), Balogh (39., 83.), Kapronczai (51.), Babinszky (53., 70.)

Pölöskei Gábor értékelője: – Nagyon összeszedetten játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki, és a kapu előtt is határozottak voltunk, így megérdemelten szereztük meg a három pontot. Visszatértek az U17-es válogatottjaink, ennek ellenére mindenkire szükségünk van, hiszen sok jó játékosom van a keretben. Többféleképpen is össze tudjuk állítani a csapatot, ami az egyik legnagyobb erősségünk. Most korán cseréltünk, hiszen a következő időszakban dupla terhelést kapnak a játékosok.

U17
MTK Budapest–DVTK 7-3 (3-1)

MTK Budapest: Winter – Tarjáni, Csinger, Lehoczky, Várkonyi – Vertetics, Farkas, Kosznovszky – Szalka, Sali, Miknyóczki.

Kispad: Lengyel, Béres, Kiss Á. (Sali, 77.), Dóra (Kosznovszky, 63.), Strohmayer, Abért (Farkas, 88.), Suszter (Szalka, 63.)

Sárga lap: Csinger (4.)

Gólszerző: Sali (35.), Szalka (41.), Miknyóczki (45., 48., 86.), Abért (90.), Dóra (91.)

Székely Zsolt nyilatkozata: – 4-1-nél azt hittük, hogy már legyőztük a Diósgyőrt, aztán öt perc alatt kaptunk kettőt, és kapaszkodnunk kellett. Szerencsére jól jöttünk ki az izgalmakból, és végül tényleg legyőztük a Diósgyőrt. Két dolgot meg kell jegyezzek: egyrészt, nagyon szimpatikusan viselkedtek a diósgyőriek a meccs után, le a kalappal előttük! Másrészt, győzelmek idején sem szabad elfelejteni, hogy az utánpótlásban nem az eredmény a lényeg, hanem a gyerekek fejlődése!

U16
MTK Budapest–DVTK 0-1 (0-1)

MTK Budapest: Velicskó – Calo, Juhász B., Tóth T., Helembai – Bíró, Szőke, Horváth A. – Kovács M., Bakos, Vancsa.

Kispad: Horváth K., Dancs (Tóth T., 46.), Juhász L. (Vancsa, 56.), Zilahi (Calo, 71.), Rohrbeck (Szőke, 64.)

Sárga lap: Tóth T. (31.)

Pinezits Máté gondolatai: – Az első félidőben az előző meccsekhez képest tompábban és érzelmileg rossz hullámhosszon játszottunk, a második félidőben viszont megemeltük az első játékrészben nem túl magasra állított lécünket, de egyenlíteni és fordítani, a nagy nyomás ellenére sem tudtunk. Ami tanulság lehet számunkra, hogy ezen a mérkőzésen a vendégek saját „stílusukat” nagyobb élvezettel végezték, mint mi. Sűrű, és tapasztalatokkal teli hét van mögöttünk, és bár kaptunk pár ütést, azt is megtanultuk, hogyan és miért kell legközelebb elhajolni, vagy nagyobb odafigyeléssel bevinni saját ütéseinket.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-01 14:00 Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

PUSKÁS AKADÉMIA FC U16

VS

MTK U16

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok