HÍREK

„Adtunk magunknak motivációt, és feladatot tavaszra is” (GALÉRIA + VIDEÓ)

2018-12-04

„Adtunk magunknak motivációt, és feladatot tavaszra is” (GALÉRIA + VIDEÓ)

Nyert az U19, kikapott az U17 és az U16.

U19
MTK Budapest–Ferencvárosi TC 1-0 (0-0)

MTK Budapest: Varasdi – Jámbor, Balogh, Molnár, Nagy B. – Kata, Törőcsik, Kovács – Babinszky, Kapronczai, Zuigéber.

Kispad: Mogyorósi, Varju (Törőcsik, 67.), Zana (Kovács, 82.), Tóth (Babinszky, 67.), Papp, Németh (Zuigéber, 82.), Forrai (Jámbor, 92.)

Gólszerző: Kovács Máté (54.)

Pölöskei Gábor értékelője: – Kitűnő, harcos, rangadószerű mérkőzés volt, fordulatokkal tarkítva. Mi is kihagytunk büntető, ők is elhibázták, rúgtunk egy szép gólt is. Voltak lehetőségeink, hogy lezárjuk a mérkőzést, de ezekkel nem tudtunk élni, kapkodtunk az utolsó passzoknál. Összességében felnőttes futballt mutattunk, és nagy dolog, hogy 1-0-ra lehoztuk a mérkőzést.

U17
Ferencvárosi TC–MTK Budapest 1-0 (1-0)

MTK Budapest: Winter – Tarjáni, Lehoczky, Várkonyi, Csinger – Vertetics, Dóra, Kosznovszky – Miknyóczki, Suszter, Holló.

Kispad: Lengyel, Sali (Suszter, 62.), Kiss (Csinger, 69.), Szalka (Vertetics, 46.), Strohmayer (Dóra, 84.), Abért (Miknyóczki, 84.)

Székely Zsolt gondolatai: – Sajnos ma nem ment úgy a játék, ahogy szokott, így nem érdemeltünk győzelmet. De vereséget sem. Kár érte!

U16
Ferencvárosi TC–MTK Budapest 3-1 (2-1)

MTK Budapest: Horváth K. – Dancs, Guth, Tóth, Calo – Szőke, Rohrbeck, Farkas – Fiáth, Bakos, Kulifay.

Kispad: Velicskó, Helembai (Kulifay, 52.), Bíró (Rohrbeck, 69.), Kovács (Szőke, 69.), Bene (Fiáth, 46.), Horváth A. (Dancs, 69.), Juhász L.

Sárga lap: Tóth (78.)

Gólszerző: Bakos (31.)

Pinezits Máté értékelője: – Egyszer egy nálam tapasztaltabb és okosabb ember azt mondta, hogy a lehetetlenre kell törekedni, és 100 százalékban kell birtokolni a labdát, akkor biztosan nem kapunk gólt. Ezen a meccsen ennek nagy részét teljesítettük, viszont szomorúak vagyunk, így mostantól még erősebben lebeg ez a cél a szemünk előtt. Gratulálunk a srácoknak az őszik bajnoki szezonhoz. Ez így volt jó, hisz adtunk magunknak motivációt és feladatot tavaszra is.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-01 14:00 Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

PUSKÁS AKADÉMIA FC U16

VS

MTK U16

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok