HÍREK

Varta Cup: Veretlenül lett aranyérmes U12-es együttesünk

2024-08-19

Varta Cup: Veretlenül lett aranyérmes U12-es együttesünk

Csapatunk mindössze egy gólt kapott a tornán.

U12-es csapatunk szerdán hazai környezetben fogadta az SK Slovan Bratislava (3-0) és az FC Zbrojovka Brno (1-1) gárdáit, szombaton pedig az ausztriai Haag városában megrendezett Várta Cup-on mérettette meg magát.

A 14 együtteset felvonultató viadalon fiataljaink a csoportkörben az SPG Union Haag/Wolfsbach elleni 3-0-ás győzelemmel kezdtek, majd az SC St. Valentin ellen 2-0-ra, az SK Rapid Wien ellen pedig 2-1-re nyertek.

A LAZ-Amstetten elleni 4-0 és a GAK 1902 elleni 3-0 után a csoport zárófordulójában 0-0-ra végeztünk a Red Bull Akademie ellen, így csoportelsőként jutottunk a legjobb négy közé.

Az elődöntőben a másik csoportot másodikként záró FC Flyeralarm Admira ellen 1-0-ra diadalmaskodtunk, míg a döntőben 0-0 után büntetőkkel 3-2-re vertük az SK Sturm Graz együttesét, így aranyérmesként zártunk.

Csapatunk az első helyet veretlenül, 15 rúgott és mindössze 1 kapott góllal szerezte meg.

Aranyérmes gárdánk kerete: Basa Benedek, Ferenc Mátyás (kapusok), Szemler Zente, Jakab Zsombor, Baranyi Barna, Kalmár Merse, Lipcsei Martin, Bolesza Olivér, Fani Massimo, Mahboubi Ziad, Badacsonyi Bálint, Lábiscsák Noel, Szalai Miklós (mezőnyjátékosok).

Vezetőedző: Schrammel Ádám

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-19 16:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok