HÍREK

Lengyelországi tornagyőzelemmel zárta a szezont U12-es csapatunk

2024-06-17

Lengyelországi tornagyőzelemmel zárta a szezont U12-es csapatunk

Együttesünk veretlenül nyerte meg a viadalt.

A nyári pihenő előtti utolsó megmérettetésére utazott U12-es csapatunk a lengyelországi Zielona Góra városába, ahol részt vett a 13 együttest felvonultató European Polish Cup elnevezésű viadalon.

Szombaton gárdánk a hat csapatos B-csoportba került, ahol az első helyen zárt, miután a Lech Poznan ellen 1-0-ra, az FK Liepaja ellen 5-1-re, a rendező APMM Zielona Góra 2-es csapata ellen 7-0-ra, míg a Hansa Rostock 5-0-ra nyert a Slask Wroclaw elleni 0-0 mellett.

Vasárnap az arany ágon további három mérkőzés várt a fiúkra, akik Pogon Szczecin és a Zaglebie Lubin gárdáját is 2-0-ra múlták felül, míg az utolsó találkozón 2-1-re győztek az APMM Zielona Góra 1-es csapata ellen, így megszerezték az aranyérmet.

Csapatunk nyolc mérkőzésen aratott hét győzelemmel és egy döntetlennel, 24 rúgott és 2 kapott góllal fejezte be a viadalt.

Az aranyérmes csapat kerete: Szentmihályi, Zacsovics (kapusok) – Papp, Landler, Mészáros, Kuttor, Magyar, Németh, Mayer, Kalocsai, Almásy, Bajzát, Kamber, Kassai, Kis, Simon (mezőnyjátékosok).

Tóvaj Kristóf vezetőedző értékelése: - Büszkék vagyunk rá, hogy a lengyel élvonal jó részét felvonultató tornán mi játszottuk a legkombinatívabb, leglabdabiztosabb játékot (amivel még eredményesek is tudtunk lenni). Remek pályákon, jó ellenfelekkel és nagyszerű szerepléssel zártuk a szezont.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-08 10:00 VASAS SPORTTELEP

VASAS KUBALA AKADÉMIA U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok