HÍREK

Hajszállal maradt le a dobogóról U11-es együttesünk Horvátországban

2024-08-29

Hajszállal maradt le a dobogóról U11-es együttesünk Horvátországban

Csapatunkat a későbbi győztes állította meg az elődöntőben.

U11-es csapatunk az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is meghívást kapott a horvátországi Knezevi Vinogradi (Hercegszőlős) városában megrendezett International Borac Cup-ra.

Együttesünk a 32 gárdát felvonultató viadalon a G-csoportba kapott besorolást, ahol az NK Valpovka ellen 3-0-ra, az NK Varazdin ellen 2-0-ra, a HNK Croatia Dakovo ellen pedig szintén 2-0-ra győzött, így a kvartett első helyén zárva jutott tovább.

A nyolcaddöntőben “magyaros” rangadó következett az FTC ellen, fiataljaink 2-1-es sikerüknek köszönhetően bejutottak a negyeddöntőbe, ahol az FK Vojvodina ellen sikerült diadalmaskodni büntetőrúgásokkal 2-1-re.

Az elődöntőben a későbbi győztes HNK Hajduk Split megállította gárdánkat (0-3), a bronzmérkőzésen pedig az NK Varazdin 0-0 után megnyerte a büntetőpárbajt, így csapatunk a negyedik helyen végzett.

A torna legjobb kapusa hálóőrünk, Nagy Marcell lett!

Szilágyi Balázs vezetőedző értékelése: - Két nagyon nehéz napot tudhatunk magunk mögött. Mind a csoportmérkőzések során, mind az egyenes kieséses szakaszban szoros mérkőzéseket játszottunk. Ellenfeleink nagy része párharcokra és a fegyelmezett védekezésre fektette a hangsúlyt, ami kihívás elé állított minket, hiszen vért kellett izzadnunk azért is, hogy helyzetek tudjunk kialakítani. Ha precízebbek vagyunk és nem követünk el ki nem kényszerített hibákat, akkor jobban is elsülhetett volna a tornánk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-19 16:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok