HÍREK

Csehországi emléktornával kezdte a nemzetközi mérkőzések sorát U13-as csapatunk

2024-08-06

Csehországi emléktornával kezdte a nemzetközi mérkőzések sorát U13-as csapatunk

Együttesünket a rendes játékidőben nem tudták legyőzni.

U13-as csapatunk az új szezonban először lépett pályára nemzetközi tornán, korosztályunk 2022 és 2023 után idén is részt vett a Memorial Josef Šurala elnevezésű viadalon.

A tornával Josef Šural emléke előtt tisztelegtek a szervezők. A Brno, a Liberec, a Sparta Praha és a török Alanyaspor támadója mindössze 28 évesen hunyt el autóbalesetben 2019-ben. A futballista 20 alkalommal szerepelt a cseh válogatottban, a nemzeti együttessel részt vett a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon.

A 14 együttest két darab hetes csoportba osztották a szervezők, csapatunk az A-csoportban az MSK Zilina ellen 6-0-ra, a házigazda MFK Modrice ellen 5-0-ra, az FC Zbrojovka Brno ellen 1-0-ra, az FC Kosice, az FC Banik Ostrava és az FC Zlín ellen pedig egyaránt 2-0-ra győzött, így az első helyen jutott tovább.

A legjobb nyolc között az AS Trencín elleni magabiztos, 4-0-ás sikerrel kerültek fiataljaink az elődöntőbe. 

Az utolsó két találkozón megőrizte veretlenségét gárdánk, de döntetlen után az FC Kosice elleni elődöntőt, majd az Illés Akadémia-Haladás elleni bronzmérkőzést is büntetőpárbaj után elveszítettük, így negyedikként zártunk.

Játékosaink közül Papp Ferenc részesült elismerésben, beválasztották ugyanis a torna három legjobb mezőnyjátékosa közé.

Csapatunk kerete: Zacsovics, Szentmihályi (kapusok), Laczkó-Dávid, Landler, Szabó, Kuttor, Magyar, Simon, Németh, Mayer, Garannikov, Kalocsai, Almásy, Bajzát, Huszti, Kassai, Papp (mezőnyjátékosok).

Vezetőedző: Tóvaj Kristóf

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-19 16:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok