HÍREK

Válogatottakkal erősített az U17 és U16 - részletes bemutatás

2020-08-05

Válogatottakkal erősített az U17 és U16 - részletes bemutatás

Új - zömében UP-válogatott - játékosok érkeztek két akadémiai csapatunkhoz, edzőiket kértük meg, hogy jellemezzék őket.

Ugyan az átigazolási időszak még nem zárult le, uátnpótlás-csapataink így is számos érkezővel egészültek ki. Az edzőket kértük, hogy jellemezzék az új igazolásokat.

U17 (2004)
Pap Tamás csapatába hét játékos érkezett - közülük négyen utánpótlás válogatottak -, akiket az U17-es bajnokságban láthatunk majd. 

Kovács Patrik, védő
A Ferencvárosi TC-től érkezett hátvéd kreatív, gyors, ballábas játékos, aki a pálya teljes szélét képes bejátszani. A támadóként, és védőként is bevethető játékosunk 2005-ös születésű, így egy évvel fiatalabbként tagjai az U17-es csapatnak - és válogatottnak.

Gyuris Aurél, támadó
Szintén az FTC-től érkezett sokoldalú, gólerős támadó, képességeivel és stílusával remekül illik játékrendszerünkbe. Nem csak a kapu előtt találja fel magát, a játékszervezéshez is megvannak képességei, amit a válogatottban is rendszeresen megmutat.

Földing Engelbert Márk, védő
Márk több poszton bevethető, intelligens játékos. A MOL Fehérvár FC-től érkezett válogatott labdarúgó erényei labdaszerzésben és játéképítésben egyaránt megmutatkoznak. Ő is kapott már behívót a korosztályos válogatottba.

Varga Dominik, védő
Dominik az FTC csapatától érkezett a Sándor Károly Akadémiára, gyors, határozott jobbhátvéd. Kiemelkedő szerelőkészséggel rendelkezik, nehéz átjátszani. Nagy munkabírású játékos, aki évek óta idősebbek között szerepel, alapembere a korosztályos válogatottnak. 

Horváth József, támadó
A szombathelyi Illés Akadémiáról érkezett hozzánk a mozgékony, játékügyes támadó, aki bárkit képes egy az egyben átjátszani, mindig képes váratlan megoldásokkal előrukkolni, ennek is köszönhető, hogy a korosztályos válogatott szövetségi edzők figyelmét is felkeltette. Gólérzéksenysége mellett az előkészítésekből is oroszlánrészt vállal.

Kiss László, támadó
A Honvédtól érkezett játékos középpályásként és támadóként is bevethető, kreatív futballista, aki a legváratlanabb helyzetből is képes veszélyt teremteni az ellenfél kapujára.

Lajkó Flórián, védő
Paksról érkezett akadémiánkra az elnyűhetetlen, agilis jobb oldali védő, aki szívósságával rendre kellemetlen ellenfele a vele szembe kerülő támadóknak.

U16 (2005)
Székely Zsolt csapatába is több játékos érkezett, róluk is hasonló rövid bemutatást kértünk.

Bán Gergő, középpályás
Ferencvárosi TC-től érkezett intelligens, kombinatív játékos, aki tökéletesen illeszkedik az MTK Budapest és a Sándor Károly Akadémia játékstílusába.

Sági Marcell, támadó
Az Illés Akadémiáról érkezett támadó nagyon tudatos, aki minden pillanatban tanulni akar, sokszor olyan, mint akit inkább vissza kell fogni.

Tóth Dániel, védő
Sokan úgy gondolják, hogy vannak kemény, jó labdaszerző játékosok, és vannak "ügyeskék", akik nem védekeznek. Számunkra fontos volt, hogy olyan védőt keressünk, aki kemény, de tud futballozni, ez talán a legnehezebb párosítás. A Győrből érkezett Tóth Dániel személyében sikerült ezt megtalálni.

Barkóczi Benedek, támadó
Felcsútról tért vissza hozzánk, jól tud alkalmazkodni az ellenfél játékstílusához, így mindig eredményes tud lenni. Jó értelemben vett gátlástalansága könnyeddé teszi a válogatott kerettag játékát.

Lépő Kristóf, középpályás
Kisebb betegsége miatt még ismerkedünk a Paksról érkezett középpályással, de az eddigiek alapján olyan labdarúgónak tűnik, aki talán a játékával elsőre nem tűnik ki, de ha hiányzik a csapatból, azt rögtön észrevesszük.

Pruska Dániel, támadó
Hihetetlen sikertörténet az az UTE-től érkezett támadó előmenetele. Ha beszél vele az ember két-három mondatot, máris úgy érzi, bármire képes. Nem ismer elveszett labdát, és gyűlöl kikapni. Tudja, miben kell fejlődnie, nem véletlenül választott minket.

Balogh Roland, támadó
Ő ugyan nem kimondottan új igazolás, hiszen részben már eddig is a mi játékosunk volt, jelenléte mégis erősítés. Gólerős, bátor játéka miatt sokan szerződtették volna, mégis visszatért hozzánk. Azon vagyunk, hogy a legtöbbet kihozzuk belőle a hosszú kihagyás után.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 12:15 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U12

VS

MTK U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok