HÍREK

U19: Győzelem a Dunaszerdahely ellen

2020-07-25

U19: Győzelem a Dunaszerdahely ellen

Nemzetközi edzőmérkőzéssel folytatódott a felkészülés.

MTK Budapest-FC DAC 1904 3-1 (0-1)

MTK Budapest: Winter – Helembai, Juhász B., Várkonyi, Guth – Szőke, Biben, Horváth – Vancsa, Doncsecz, Juhász L.

Kispad: Velicskó, Nagy Sz., Calo, Kovács M., Vertetics, Dancs, Clinton, Rohrbeck.

Gólszerző: Biben, Clinton, Calo.

A találkozó borús, esős időben zajlott, de ezt a pálya jól bírta, csak egy-két helyen volt nehezebb a játék a víz miatt. Az első játékrészben próbáltunk irányítani, offenzíven játszani, de a kisebb-nagyobb pontatlanságok, illetve a dunaszerdahelyi kapus védései meggátolták a gólszerzést. Ellenfelünk a vezetést is megszerezte, jó helyzetfelismerésnek köszönhetően védőink mögé került támadójuk, akinek lövésébe Winter csak belekapni tudott, a labda a bal alsóba pattogott.

A szünet után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és gyorspasszos játékkal többször sikerült felérni az ellenfél kapujához. A félidő első felében Kovács centerezését Biben bombázta a kapuba, majd Clinton lőtt a bal felsőbe. A Dunaszerdahely előtt is adódtak lehetőségek, de Winter ezeket hárítani tudta. A hajrában Calo Eriket buktatták a védők, a büntetőt a sértett kérte el, és higgadtan értékesítette azt. 

U19-es vezetőedzőnk, Horváth Dávid értékelője: – Saját korosztály ellen játszottunk, a mi kezdőnk mezőnyjátékosai közül kilencen U18-as korosztályúak, ebből viszont a pályán nem látszott semmi, de ennek így is kell lennie. Jó csapat az ellenfél, a tavalyi második helyezett. Elégedett vagyok a látottakkal, ez is egy újabb állomása a felkészülésnek, felkészítésnek. Jól mozogtunk, sok helyzetet alakítottunk ki, három gólt is szereztünk, így megérdemelten nyertünk.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok