HÍREK

U17: A főszereplők értékeltek

2020-09-21

U17: A főszereplők értékeltek

A mérkőzésen több bravúrt bemutató Csenterics Adrián, és az első labdaérintésből gólt szerző Vasvári Zoltán értékelt a lefújást követően.

Csenterics Adrián számára hullámzó volt a mérkőzés, időnként üres periódusok, időnként záporozó lövések miatt hektikussá vált mérkőzésen tudta megőrizni kapunkat góltól:

– Hogy láttad a találkozót?
– Jó mérkőzés volt, örültem, hogy segíteni tudtam a csapatnak a kapuból. Úgy éreztem, hogy kezünkben van a győzelem az első perctől, jobban is játszottunk, mint a Győr ellen. Most nem volt bennünk feszültség, görcs, a legfontosabb a győzelem mellett, hogy javítani tudtunk az előző meccshez képest.

– Több fontos védésed volt, mi a kulcsa, hogy az üres perióduslok ellenére ennyire meccsben tudtál maradni?
– Koncentráltnak kell végig maradni, ennyi a trükk. Lehet, hogy egész meccsen csak egyszer jön feléd a labda, de azt meg kell oldanod, de lehet, hogy végig záporoznak a lövések. Együtt kell élni a játékkal, nem szabad elkényelmesedni.

– Mi volt a győzelem kulcsa?
– A csapategység, ez most sokkal jobban látszódott, mint korábban, mindenki segítette a másikat. Ha a középpályások elöl ragadtak, a támadók visszaléptek, kijavítottuk egymás hibáit, ez volt a kulcs. Korábban nem volt ez meg ilyen intenzíven, így ez a mérkőzés többszörösen pozitív volt.

Ezen a mérkőzésen csereként kapott lehetőséget Vasvári Zoltán, és beállása után első megindulása gólt eredményezett, Szöllősi indítását tolta el a kapus mellett, és kiszorított helyzetből a kapuba talált:

– Miként élted meg a Vasas elleni mérkőzést?
– Most a Tomi és Bandi bá' döntése alapján a kispadon kezdtem, szerencsére csereként harminc percre én is beszállhattam. Sikerült az első labdaérintésemből gólt rúgni, aminek nagyon örülök, ezzel szerintem egy gát átszakadt, nagyon boldog vagyok. A csapat végig egyben volt, segítettük egymást,jó érzés volt így játszani.

– Hogyan emlékszel vissza a gólodra?
– Tomi bá'-nak és Bandi bá'-nak is azt mondtam a meccs előtt, hogy ma biztos gólt fogok szerezni, ez sikerült. Láttam a lehetőséget Szöllősi indításánál, hogy a kapus lassan érkezik, így el tudtam tolni mellette a labdát, és éles, nehéz szögből a kapuba tudtam lőni.

– Mi kell ahhoz, hogy ezen az úton folytassuk?
– Nagyon egyben kell lennünk továbbra is, ez a győzelem jól jött mentálisan. Keményen kell edzenünk, ha tartjuk ezt az intenzitást, akkor bajnokesélyesek lehetünk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok