HÍREK

U12, U13: Március közepe után ismét bajnoki mérkőzések következnek

2020-09-05

U12, U13:  Március közepe után ismét bajnoki mérkőzések következnek

Hosszú kényszerszünet, majd felkészülési időszak után Gödöllőn vendégszerepelnek csapataink az első fordulóban.

Vasárnap Gödöllőn U13-as és U12-es együttesünk is elkezdi szereplését a bajnokság Közép-keleti csoportjában. Tóvaj Kristóf U13-as fiai tavaly még egy korosztállyal lejjebb emelkedtek ki a mezőnyből, idén viszont már normál méretű nagypályán bizonyíthatnak.

A koronavírus-járvány miatt márciusban játszott utoljára bajnoki mérkőzést a gárda, az követő leállást után pedig hosszú felkészülési időszak jött, megszakítva persze egy kis pihenővel.

Júliustól az edzések mellett rengeteg edzőmérkőzést is játszott a társaság, hazai csapatok mellett egy ízben lehetőség volt összecsapni a horvát NK Osijek hasonló korosztályú együttesével, mely remek tapasztalatszerzésnek bizonyult. A csapat emellett Gyulán is edzőtáborozott, ahol a Grosics Akadémia gárdái ellen kétszer is fölényes győzelmet arattak a fiúk. Augusztusban a PVSK, valamint a DVTK által szervezett tornát is megnyerte az együttes.

A Herpai Márton által vezényelt U12-es fiúk most debütálnak bajnoki versenyrendszerben, hiszen ők tavaly még a különböző tornák mellett a Bozsik-fesztiválokon és a Dunamenti Ligában indultak.

A 8+1-es felállás mellett a két tizenhatos területe között sorra kerülő bajnokikra is rengeteg készült a csapat. Az U13-hoz hasonlóan ők is részt vettek edzőtáborban és sok előkészületi összecsapást játszottak. Az U12-nek is jutott egy külföldi ellenfél, ők a Felvidékre utaztak és mérték össze erejüket a Dunaszerdahellyel. A felkészülés hajrájában két tornával hangolt a gárda a rajtra Balassagyarmaton és Miskolcon.

Mindkét csapatunk bajnokságban 13 együttes szerepel, a tervezett menetrend szerint az utolsó őszi fordulóra november végén kerül majd sor.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok