HÍREK

Csatlakoztunk a Bebalanced programhoz.

2020-09-23

Csatlakoztunk a Bebalanced programhoz.

Az együttműködés keretein belül előadásokat tartunk szülőknek és játékosoknak egyaránt, illetve sportpszichológiai témában periodikus írásokat jelenítünk meg.

A Bebalanced Pszichológiai Pont azzal a céllal jött létre, hogy széleskörű segítséget nyújtson a pszichológiai elakadásokkal küzdőknek, miközben bevételének 50%-nak felajánlásával gyermekotthonban élő gyermekek fejlesztését támogatja a Gyermekhíd Alapítványon keresztül. 

A program keretein belül előadásokat tartunk sportolóknak és szülőknek egyaránt, egyedi konzultációs lehetőségeket biztosítunk, és havi 1-2 cikket jelenítünk meg akadémiánk weboldalán, melyben a sport és a pszichológia közös pontjai kerülnek a figyelem központjába. 

A csapatot 10 professzionális pszichológus alkotja, akik összesen 22 különféle módszerben jártasak. A szakemberek forprofit, nonprofit és állami szférában is szereztek tapasztalatot, multinacionális cégek számára is tartanak konzultációkat. Életvezetési, karriervezetési, sőt nevelési témában is tartanak konzultációkat vezetői és munkavállalói szinten egyaránt. 

A sport területén a teljesítmény és a velejáró szorongás kettőssége került előtérbe, érintve a nevelési technikákat, a határok feszegetését és a hibákból való tanulást is. A konzultációs folyamaton keresztül számos módszert ismerhet meg, amiből minden szülő-gyermek kapcsolathoz megtalálhatja a megfelelő irányt. Mellette konkrét eszközökkel és útmutatásokkal gazdagodhatnak a résztvevők, és szakemberekkel beszélhetnek a felmerülő dilemmák kapcsán.

További információ a Bebalanced weboldalán.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok