HÍREK

A Trackateam könnyíti meg akadémiánk munkáját

2020-03-25

A Trackateam könnyíti meg akadémiánk munkáját

A rendszer segítségével a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia dolgozói hatékonyan és gyorsan végezhetik el a klubhoz tartozó legfontosabb szervezései feladatokat.

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémián folyó magassztintű szakmai munka elvégzéséhez elengedhetetlenek a korszerű rendszerek alkalmazása a futballpályán és azon kívül is.

Klubunk ezért korábban szakított a klasszikusnak számító táblázatkezelőkkel, és átállt a Trackateam szoftver használatára. A rendszer lehetővé teszi, hogy az akadémián dolgozók hatékonyan és gyorsan végezhessék el a klubhoz tartozó legfontosabb szervezési feladatokat.

A Trackateam rendszerben egyszerűen áttekinthető az összes naprakész információ a sportolókról és az eseményekről. A szoftver mobil alkalmazása offline módban is használható, így például a jelenléti ívek is rögzíthetőek internetkapcsolat nélkül.

– Amikor eldöntöttük, hogy kidobjuk az Excel táblákat, és helyette egy keretrendszerben kezdtünk el gondolkodni, azért választottuk a Trackateamet, mert ők nem vásárlóként, hanem partnerként tekintettek ránk. Az elmúlt évek pedig bizonyították döntésünk helyességét; számos területen sikerült közösen továbbfejlesztenünk a rendszert. Az adatkezelés világa egy állandóan változó környezet, amit csak így lehet jól kiszolgálni!  nyilatkozta a rendszerről Székely Zsolt, akadémiai szekcióvezető és az U17-es csapat vezetőedzője.

A rendszerről bővebb információkat a Trackateam honlapján talál!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok