HÍREK

VIII. Post Savaria Kupa: U10-es csapatunk bronzérmes lett Bükön

2019-12-11

VIII. Post Savaria Kupa: U10-es csapatunk bronzérmes lett Bükön

A harmadik hely mellett klubunk adta a torna gólkirályát, Pernyész Tádé személyében, aki meg sem állt tíz gólig.

U10-es csapatunk Bükön lépett pályára a VIII. Post Savaria Kupán, ahol a Szombathelyi Haladás által szervezett tornán a bronzérmet szerezte meg. A 4+1-ben zajló kupán a csoportküzdelmek során a pozsonyi Slovan, a Zalaegerszeg, az osztrák GAK Juniors és a Győri ETO volt Milkó Dávid együttesének ellenfele, ahonnan hibátlan mérleggel sikerült továbbjutni.

Az elődöntőbe jutásért nem okozott problémát a Sopron legyőzése, a legjobb négy között viszont visszavágott a csoportban elszenvedett vereségért a GAK. Így maradt a bronzmérkőzés, ahol a srácok magabiztosan múlták felül az Illés Akadémiát.

A torna gólkirálya – klubunk futballistája – Pernyész Tádé lett 10 góllal, de kiemelkedő teljesítményt nyújtott Kardos Olivér, Pató Bertalan, Vörös Bálint, Vérten Martin és Csoma Krisróf is.

Milkó Dávid értékelése: – Ismét szenzációsan futballoztak a srácok. Szép, kombinatív játékkal, okos labdakihozatalokkal és remek egyéni megoldásokkal szórakoztatták a nézőket. A csoportban nem szenvedtünk vereséget, az elődöntőbe jutásért is magabiztos sikert arattunk, a legjobb négy között viszont az osztrak csapat élesebb volt a gólhelyzeteknél. Hiába szereztük meg a vezetést, a rengeteg kidolgozott helyzetből nem sikerült többet értékesíteni, nem úgy, mint ellenfelünknek, ők az utolsó percekben két gólt is szereztek, kialakítva a 2-1-es végeredményt. Sajnos nem először fordul elő, hogy a döntő pillanatokban nem tudunk kellően élesek lenni, ezen van mit javítani, a játékunk viszont kifogástalan volt a torna alatt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok