HÍREK

Victory Cup: U12-es csapatunk tornagyőztes Pozsonyban

2019-12-09

Victory Cup: U12-es csapatunk tornagyőztes Pozsonyban

Tóvaj Kristóf együttese cseh és szlovák csapatokat legyőzve lett aranyérmes.

A bajnokságban az ősszel 11 tétmérkőzésen 11 győzelmet arató csapatunk a hétvégén nemzetközi színtéren és megmérettette magát, Tóvaj Kristóf együttese a hétvégén, Pozsonyban vett részt a Victory Cup-on.

A csoportmérkőzéseket két győzelemmel (Brno és Nyitra) és egy vereséggel (AS Trencsén) abszolválta a gárda. A legjobb négy között 2-1-re sikerült diadalmaskodni a Pozsony válogatott ellen, míg a fináléban visszavágtak a fiúk az AS Trencsénnek a csoportküzdelmek során elszenvedett vereségért.

A tornagyőztes U12-es csapata névsora: Tuska Bálint, Zoltai Levente, Papp Kende, Varga Márton, Balog Kristóf, Bárdi Dorián, Zubor Ádám, Kőhalmi Zétény.

Tóvaj Kristóf értékelése: – Edzői szempontból nem volt idegnyugtató torna, rengeteg helyzetet hagytunk ki – részben –, emiatt végig nagyon éles meccseket játszottunk. Dicséretes, hogy a döntőben – nagy nehézségek árán – sikerült visszavágni a jó játékerőt képviselő Trencsénnek. Varga Márton ismét a torna legjobbja lett, Zoltai Levente kiemelkedően futballozott, és Tuska Bálint teljesítményét is olyan sokat dicsértük („Bravó Báló!”), hogy az ellenfelek szurkolói gyorsan megtanulták, ki a Báló: az a kiabáló, remekül védő fiú az MTK Budapest kapujában. Szép volt, gyerekek!

Csoportmérkőzések:

MTK Budapest U12–Brno 7-0

MTK Budapest U12–AS Trencsén 1-2

MTK Budapest U12–Nyitra 5-3

Elődöntő:

MTK Budapest U12–Pozsony válogatott 2-1

Döntő:

MTK Budapest U12–AS Trencsén 3-2

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok