HÍREK

U15, U14: Két meccs, négy pont a PMFC ellen

2019-10-30

U15, U14: Két meccs, négy pont a PMFC ellen

Simán nyert az U14, dobogós ellen mentett pontot az U15.

U14 I. osztály, 10. forduló

MTK Budapest–PMFC 6-0 (1-0)

MTK Budapest: Radnóti – Kövér, Farkas, Béres, Ottucsák – Guger, Forró, Lovász – Herczeg, Ruzicska, Almomani.
Cserék: Sus, Lehel, Szijártó, Weisz, Katona, Oláh-Sebők.

Gólszerző: Herczeg (2), Almomani (2), Ruzicska, Lehel.

Horváth Ádám értékelése: – Az első félidőben lassan és pontatlanul játszottunk, picit úgy éreztem, tompábbak vagyunk a megszokottnál. A szünet után már megfelelő hőfokon pörögtek a fiúk, szép akciók, remek gólok és kreatív itás volt ránk jellemző. Külön öröm, hogy zsinórban három mérkőzést hoztunk le kapott gól nélkül, elől pedig megtaláltuk a góllövő cipőnket. Cseréink ismét jól szálltak be, bizonyították, hogy keretünk fontos tagjai.

Csapatunk a bajnokság 10. fordulójában remekül kezdte a PMFC elleni mérkőzést: szép kiugratás után Herczeg már a hetedik percben a kapuba talált. A félidő hátralévő részében fölényben futballoztunk, de újabb találatot nem sikerült szerezni.

Ami viszont nem ment be az elsőben, az utat talált a hálóba a másodikban. Négy perc alatt Almomani és Ruzicska is eredményes volt, előbbi a saját labdaszerzését fejezte be góllal, utóbbi pedig parádés csellel becsapta a védőjét és nem hibázott, egy az egyben a kapussal szemben.

Ruzicska duplája néhány centiméteren múlott, de a felső lécen csattant az emelése. Almomani második találata viszont összejött, miután a gólvonalról kikanalazott labda elé került, és parádésan bevágta.

A 70. percben Lehel, szinte az oldalvonalról csavart szabadrúgásból a hosszúba, a végeredményt pedig az első gólt jegyző Herczeg állította be, aki szépen felépített akciót fejezett be.

U15 I. osztály, 10. forduló

MTK Budapest–PMFC 1-1 (0-1)

MTK Budapest: Szolár – Kiss, Urbán I. P., Ördög, Markgráf – Hegedűs, Kalocsány, Tóth – Mucsányi, Majoros, Erdős.
Cserék: Danyi, Urbán II. P., Lauri.

Gólszerző: Hegedűs illetve Bánáti.

Sárga lap: Majoros.

A tabella második helyen álló pécsiek ellen az első félidőben mezőnyjáték folyt, szerencsés góllal mégis a vendégek szerezték meg a vezetést.

A szünet után rá tudtuk erőltetni akaratunkat az ellenfelünkre, de a gól nem akart összejönni. Egészen az 58. percig, amikor Hegedűs a bal szélen elvitte a labdát, befelé tolta, és lövése a kapus hóna alatt a hálóba jutott.

A hátralévő játékidő már a kapusokról szólt, szebbnél szebb védéseket bemutatva őrizték meg hálójukat a góltól, így a lefújásig már nem változott az állás, maradt az 1-1.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok