HÍREK

U15, U14: A Paksot fogadtuk

2019-09-30

U15, U14: A Paksot fogadtuk

Két meccs, négy pont.

U15
MTK Budapest–Paksi FC 4-0 (2-0)

MTK Budapest: Gyetván – Almomani, Ördög, Urbán II. P., Kis (Markgráf 41.) – Kalocsány, Mucsányi (Urbán I. P., 55.), Tóth (Lauri 55.) – Hegedűs (Mészáros 64), Majoros

Gólszerző: Majoros (3), Tóth

Sárga lap: Majoros

Öt forduló után hetedik helyen álló együttesünk a közvetlenül mögötte lévő Paksot látta vendégül szombaton. A kezdeti mezőnyjáték után egyre inkább átvettük a játék irányítását, és a 24. percben sikerült is megszerezni a vezetést. A vendégek kapusa elsőre még hatalmas bravúrral a lécre ütötte a labdát egy lövést követően, de a kipattanót Tóth Gergely bepofozta.

A félidő utolsó percében sikerült megduplázni az előnyt, amikor Hegedűs tökéletes ívelt a védelem mögé, a kiugró Majoros Benjamin pedig értékesítette a ziccert.

A fordulást követően is a mieink domináltak, ennek eredménye pedig a harmadik gól lett. A 61. percben a vendégek még kifejelték a szögletet, de a visszatett labdát Majoros a bal felsőbe bólintotta. 11 perccel később Majoros megszerezte saját maga harmadik, csapatunk negyedik találatát, így beállította a végeredményt.

A paksiak játékosának, Pesti Zoltánnak gyors felépülést kívánunk, miután az első félidőben párharcot követően eltört a kulcscsontja.

Kővári Péter értékelése: – Ma sok jó egyéni teljesítményt láttunk, jól  átgondolt, remek megoldásokkal. Az egyéni teljesítmények közös célt szolgáltak.

U14
MTK Budapest–Paksi FC 1-1 (0-1)

MTK Budapest: Radnóti – Kövér, Farkas, Béres, Szijártó – Ottucsák, Forró, Weisz – Katona, Sebestyén, Herczeg

Cserék: Kugyela, Lehel, Oláh-Sebők, Simon

Gólszerző: Sebestyén

Öt forduló elteltével négy ponttal előztük meg a Paksot, és ellenük már az első félidőben a kapuba találtunk, de a játékvezető szabálytalanság miatt nem adta meg a gólt. Hiába játszottunk fölényben, a vezetést a vendégek szerezték meg a szünet előtt.

A fordulást követően sem változott a játék képe, és a második félidő 10. percben összejött az egyenlítés. Herczeg cselezte magát a tizenhatoson belülre, Sebestyén Márk elé tálalt, akinek lövése a menteni igyekvő védőn irányt változtatva a kapuba pattant.

Úgy tűnt a lefújás előtt a győzelmet is sikerül megszerezni, de ekkor a játékvezető újabb találatunkat érvénytelenítette, így maradt az 1-1.

Horváth Ádám értékelése: – A célfutball elérte célját. A Paks egyszer rúgott kapura, ezzel el tudta vinni az egyik pontot. Végig irányítottuk a mérkőzést, sokat birtokoltuk a labdát, jó felfogásban játszottunk, de sajnos a támadóharmadban nem hoztunk jó döntéseket. A mérkőzés tanulsága, hogy meg kell tanulni ilyen felfogású csapatok ellen is eredményesen játszani.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok