HÍREK

U15: Háromgólos siker a bajnoki főpróbán

2020-08-20

U15: Háromgólos siker a bajnoki főpróbán

Csapatunk a DVTK-t múlta felül az utolsó felkészülési mérkőzésen.

Felkészülési mérkőzés
MTK Budapest U15-DVTK U15 3-0 (1-0)

Gólszerző: Forró (34.), Kenesei (72.), Kiss (76.)

MTK Budapest: Radnóti - Almomani, Farkas, Béres, Csányi - Bán, Forró, Ilyés - Herczeg, Sebestyén, Varga Á.
Cserék: Schrenk, Katona, Mudri, Borisza, Madarász, Weisz, Varga M., Kiss, Ruzicska, Kenesei.

Másfél héttel a bajnokság kezdete előtt U15-ös csapatunk lejátszotta utolsó előkészületi találkozóját, melyen a DVTK hasonló korú együttese volt az ellenfél.

A mérkőzés első tíz perce egy-egy kisebb lehetőséget hozott mindkét kapu előtt, majd csapatunk fokozatosan átvette a játék irányítását és helyzeteket alakított ki. A 15. percben egy elmaradt tizenegyes után a tizenhatos vonala mögül végezhettünk el szabadrúgást jobbról, de a rövidre tartó csavarást védte a kapus.

A játékrész közepén Herczeg szerezhetett volna gólt, de a szabadrúgást követően a védőkről lepattanó labdát ígéretes helyzetben fölé lőtte. A 34. percben már gólnak örülhettünk, jó letámadás után labdát szereztünk az ellenfél védőharmadában, a balról középre gurított labda után Sebestyén lövését még bravúrral védte a kapus, de a kipattanót viszont Forró Dominik a rövidbe vágta (1-0).

Pár perccel a fordulást követően két csereember alakított ki helyzetet, gyors kontra után Kenesei viharzott el a jobbon, centerezése Ruzicskát találta meg, akinek lövését vetődve tolta szögletre a hálóőr.

Kenesei Noel a 69. percben szép összjáték után még mellé lőtt, három minutummal később viszont viszont már ő duplázta meg a vezetésünket. Kiss az alapvonalról középre passzolt, csatárunk pedig néhány méterről értékesítette a ziccert (2-0).

A 76. percben a csereként a meccsbe lendületet hozó Kiss Dominik talált be remek egyéni akció után, mellyel beállította a 3-0-ás végeredményt.

Csapatunk legközelebb már tétmérkőzésen lép pályára, augusztus 29-én a KTE Labdarúgó Akadémia vendégei leszünk Kecskeméten a bajnokság első körében.

Horváth Ádám értékelése: - Az első félidőben tompán, a másodikban már megfelelő fordulatszámon pörögve, a mérkőzést végig kontrollálva megérdemelten nyertük meg az utolsó felkészülési meccsünket.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok