HÍREK

U14, U15: Nyíregyházán zártuk az őszi bajnoki szezont

2019-11-30

U14, U15: Nyíregyházán zártuk az őszi bajnoki szezont

Az eredmények mellett sokkal fontosabb, hogy az agyvelőgyulladással kórházban kezelt Herczeg Botond felépüljön és egészségesen visszatérjen a pályára.

U14 I. osztály, 15. forduló

Nyíregyháza Spartacus FC–MTK Budapest 2-0 (1-0)

MTK Budapest: Tóth – Katona, Kövér, Béres, Ottucsák – Mudri, Weisz, Sus (Csóri 41.) – Szijártó (Radnóti 56.), Sebestyén, Ruzicska.

Gólszerző: Ádámszki (2).
Sárga lap: Katona, Béres.

Horváth Ádám értékelése: – A szezon utolsó meccsére sajnos teljesen elfogytunk, hat kezdőjátékosunk hiányzott betegség, vagy sérülés miatt. A Szpari fegyelmezetten védekezett, ezzel nem tudtunk mit kezdeni és a kontrái veszélyesek voltak, melyekből kettőt gólra is váltott. Gratulálunk a Nyíregyházának! Ami viszont ennél is fontosabb, hogy jobbulást kívánunk játékosunknak, házi gólkirályunknak Herczeg Botinak, akit egy komoly vírusfertőzés miatt kórházban kezelnek! Várunk vissza, Bogyó!

U15 I. osztály, 15. forduló

Nyíregyháza Spartacus FC–MTK Budapest 3-1 (1-1)

MTK Budapest: Szolár – Almomani, Kis, Mészáros, Varga – Hegedűs (Martényi 68.), Mucsányi, Lauri (Danyi 72.) – Tóth, Majoros, Erdős (Forró 65.)

Gólszerző: Varga (2), Garda illetve Mucsányi Miron.

Bodnár Gábor értékelése: – Az első félidőben sikerült azt a játékot játszani, amit szeretnénk állandósítani. A játékosok kreatív döntéseket hoztak. A második félidőben több helyzetünk is volt, az egyébként jól játszó ellenfél ellen. Meg kell tanulnunk azt, amit a másik fél jobban csinált nálunk, ez pedig az, hogy ki kell használnunk a helyzeteinket és akkor meg is fogjuk nyerni a meccseket..

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok