HÍREK

U14, U15: A DVTK-t fogadtuk az utolsó őszi hazai bajnokin

2019-11-25

U14, U15: A DVTK-t fogadtuk az utolsó őszi hazai bajnokin

Az U14 győzelemmel, az U15 döntetlennel hangolt a Nyíregyháza elleni zárásra.

U14 I. osztály, 14. forduló

MTK Budapest–DVTK 6-0 (5-0)

MTK Budapest: Tóth – Katona, Kövér (Farkas 41., Simon 54.), Béres, Csányi (Szijártó 60.) – Ottucsák (Mudri 54.), Lovász, Weisz – Herczeg, Sebestyén (Kugyela 60.), Ruzicska.

Gólszerző: Sebestyén Márk (2), Herczeg Botond (2), Csányi Kristóf, Ruzicska Miklós.
Sárga lap: Katona.

Horváth Ádám értékelése: – Azt mondtam a mérkőzés elején a fiúknak, hogy ma nem a DVTK-t, hanem saját magunkat kell legyőznünk. Az elmúlt mérkőzéseken, rendre jól játszottunk, de elől gyenge volt a helyzetkihasználásunk, hátul pedig felettébb gólképesek voltunk. Az első félidőben nagyon jó százalékkal használtuk ki a ziccereinket – mindhárom támadónk gólt szerzett – a védelmünk pedig nem engedett helyzetet sem a Diósgyőrnek. A második félidő kiegyenlítettebb volt, de ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Külön öröm, hogy négy U13-as játékossal a kezdőben sikerült ezt megtennünk. Gratulálok a csapatomnak!

U15 I. osztály, 14. forduló

MTK Budapest–DVTK 0-0

MTK Budapest: Gyetván – Almomani, Kis, Ördög, Varga – Kalocsány, Urbán (Tóth 60.), Mucsányi (Danyi 41.) – Majoros, Erdős, Lauri.

Sárga lap: Urbán.

Bodnár Gábor értékelése: – Összességében nem túl izgalmas mérkőzés van mögöttünk, kevés kialakított helyzettel. Pozitívum, hogy végig mi domináltunk, és a saját játékunk elveiből több minden is megvalósult. Például, hogy sokszor felismertük azokat a szituációkat, amikor nem érdemes fejjel menni a falnak, vagy az egymást segítő kommunikációban is érezhető előrelépés történik. A játékosok hosszú folyamat elején tartanak, így megyünk bele az őszi szezon utolsó tétmérkőzésébe.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok