HÍREK

U10: Két nap alatt két tornagyőzelem

2020-01-22

U10: Két nap alatt két tornagyőzelem

Fiataljaink a III. Busó Kupán, valamint a Bánka Kristóf Emléktornán is aranyérmesek lettek.

U10-es együttesünk a hétvége folyamán két tornán vett részt, és mindkettőn az első helyen zárt.

Szombaton a keret egyik fele Mohácsra utazott, ahol a III. Busó Kupán vett részt. Milkó Dávid csapata kétszer mérkőzött meg a horvát Eszék együttesével, kétszer a Péccsel, egyszer pedig házigazdával és a Bajával. A döntőben az Eszéknek sikerült visszavágni a csoportkörben elszenvedett vereségért, így meglett az első hely.

Aranyérmes gárdánkból került ki a torna gólkirálya, Pernyész Tádé személyében, de Pató Bertalan és Érsek Márk is kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Vasárnap a keret másik fele a Bánka Kristóf tiszteletére szervezett emléktornán szerepelt. A csoportküzdelmek során a Vasas, az Ajka és az UTE ellen két döntetlen és egy győzelem volt a mérleg, de ez is elegendő volt a döntőbe jutáshoz. A fináléban a Gödöllő legjobbait sikerült felűlmúlni egy izgalmas mérkőzésen.

A torna legjobb játékosa Szilágyi Fernandes Félix lett, illetve Kovács Bence érdemelte ki a legjobb kapusnak járó elismerést.

Milkó Dávid értékelése: – Szombaton 5+1-ben játszottunk, de úgy ítélem meg, 10 mezőnyjátékos a pálya méretéhez képest kicsit soknak bizonyult. Nem tudtunk olyan kombinatív játékot játszani, amit elvártam volna, de még így is sikerült olyan támdásokat illetve labdakihozatalokat produkálnia a fiúknak, melyek szemet gyönyörködtetőek voltak! Taktikai fegyelmezettségünknek illetve labdszerzés utáni kontráknak és gyors befejezéseinknek köszönhetően lettünk elsők. Vasárnap szintén a fegyelmezettségünk volt a siker záloga, hiszen négy mérkőzésen csak egy gólt kaptunk. Külön öröm számomra, hogy két egyenlő erősségű csapatra osztva a srácokat, gond nélkül felvettük a versenyt olyan csapatokkal, mint a Vasas, a Pécs, az UTE, az Eszék és a Gödöllő!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok