HÍREK

Sátor Kupa: „Sok munkánk van még, de folyamatosan fejlődünk”

2020-01-20

Sátor Kupa: „Sok munkánk van még, de folyamatosan fejlődünk”

Újabb hasznos mérkőzéseken, különböző stílusú csapatok ellen lépett pályára U9-es csapatunk.

Hétvégén Gödöllőn, a Sátor Kupán vett részt U9-es csapatunk, ahol két gárdára bontva különöző stílusban futballozó gárdák ellen mérhette össze tudását.

A vasárnapi napon U8-as együttesünk is pályára lépett volna, viszont sajnos sokan megbetegedtek a csapatból, így nekik ez a hétvége a gyógyulással telt.

Tóvizi Tamás értékelése: – A torna kiválóan szolgálta minden játékosunk fejlődését, hiszen a meccsek többségén velünk egyenrangú csapatokkal tudtunk megmérkőzni, legyen szó a „kék” vagy a „fehér” csapatunkról. Voltak olyan ellenfeleink, akik hátulról építkezve próbáltak egyéni vagy kombinatív játékkal támadni, erre nagyon jó példa a partnercsapatunk, a Gödöllő elleni mérkőzésünk. Ellenük többek között nagyon jól tudtuk gyakorolni az ellenfél térfelén történő labdaszerzést. Ám voltak olyan mérkőzések is, ahol nem éppen a tiki-takával találkoztunk, de ebből is tudunk fejlődni, hiszen ezt is meg kell tanulnunk. Örülök, hogy a srácok az edzésen tanultakat egyre jobban alkalmazzák, betartva a tanult alapelveket. Sok munkánk van még, de folyamatosan fejlődünk. Folytatás vasárnap Diósgyőrben!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok