HÍREK

Prodbud Cup: Lengyelországban járt U11-es csapatunk

2019-12-11

Prodbud Cup: Lengyelországban járt U11-es csapatunk

Szakembereink átadtak egy, a klubunk által felajánlott mezt, melyet aukcióra bocsátottak a helyszínen, ezzel is segítve a szervezőcsapathoz tartozó beteg szülő felépülését.

A hétvégén a lengyelországi Krosno városában rendezett Profbud Cup tornán vett részt U11-es csapatunk. A szombati csoportmérkőzések során a Pogoń Szczecin, Lech Poznań, UKS Sokoliki Stary Sącz, Lokomotiv Kijev, Zagłębie Lubin, Znicz Pruszków, AS Trencsény csapatai ellen mérkőztünk meg, majd a vasárnapi alsóházi küzdelmek során a Karpaty Lvov, AS Trencsény, Gentofte Fodbold Akademi voltak az ellenfeleink.

A hétvégi torna krónikájához hozzártartozik, hogy szakembereink átadtak egy, a klubunk által felajánlott mezt (képünkön), melyet aukcióra bocsátottak a helyszínen, ezzel is segítve a szervezőcsapathoz tartozó beteg szülő felépülését.

Varga Péter értékelése: – A torna nagyon jól szolgálta a srácok fejlődését, jó tanulás volt ez a nemzetközi megmérettetés. Mentálisan erősebbnek kell lennünk a következő időszakokban. A játékra hellyel közzel nem lehetett panasz, hiányoztak viszont a jó egyéni megoldások, a helyzetkihasználásunkon pedig rengeteget kell javítani. Egy ilyen tornán nüanszok döntenek a mérkőzéseken, sajnos a szerencse sem volt velünk, többnyire figyelmetlenség miatt kaptuk a góljainkat. Ellenfeleink többet küzdöttek a jobb eredményekért. A tornán jó teljesítményt Ferencz Kende nyújtott. Hajrá, MTK!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok