HÍREK

Péntektől kötelező a maszkviselés a futballmeccseken is

2020-10-23

Péntektől kötelező a maszkviselés a futballmeccseken is

Péntektől a szabadtéri sportrendezvényeken is kötelező a maszkviselés. Az MTK Budapest a drukkerek együttműködését kéri.

A mai naptól, azaz október 23-tól, a 464/2020 (X.22) Kormányrendelet értelmében a szabadtéri sportrendezvényeken, a szabadban is - így a labdarúgó mérkőzéseken is - kötelező a maszk viselése.

A szabályzat előírja, hogy annak megszegőit a sportrendezvény szervezőjének ki kell vezetnie, a gyűlés szervezőjének távozásra kell szólítania.

"A rendelet értelmében a sportrendezvényeken csak a sportolóknak, az edzőknek, a mérkőzésvezetőnek, a versenybírónak és a segítőinek nem kell maszkot viselnie. Azt, aki a sportrendezvény szervezőjének felszólítása ellenére sem visel maszkot, a rendezvény szervezője köteles felszólítani a helyszín elhagyására" - fogalmaz a rendelet.

A fentiek értelmében tehát október 23-tól, vagyis péntektől visszavonásig a stadion egész területén, kül- és beltéren egyaránt, orrot és szájat eltakaró maszk viselésére kérjük szurkolóinkat. A járványügyi intézkedés értelemszerűen már a hétvégi up-meccseket is érinti.

Közös érdekünk egymás és a saját magunk egészségének megőrzése, ehhez kérjük drukkereink együttműködését is!

A shopunkban és webshopunkban egyébként MTK-s maszk is kapható - három különböző méretben.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok