HÍREK

Nem jött a győzelem

2016-03-27

Nem jött a győzelem

Négy utánpótlásgárdánk lépett pályára pénteken, de egyik sem tudta három ponttal zárni találkozóját.

A húsvéti ünnepek miatt már pénteken megrendezték az utánpótlás labdarúgó-bajnokságok fordulóit. A legidősebbek nem léptek pályára, az U19-es bajnokság I. osztály felsőházában az ötödik fordulót június elejére halasztották, így tizenkilenc éveseink jövő héten, szombaton meccselnek a Vasas Kubala Akadémia ellen. Másik négy utánpótlásgárdánk viszont pályára lépett. Az U17-es, az U16-os, az U15-ös és az U14-es srácainknak is a kispesti Bozsik stadionban volt jelenésük, a Budapest Honvéd-Magyar Futball Akadémia korosztályos együttesei ellen mérettek meg. Lássuk időrendben, mi történt pénteken!

Kétóránként zajlottak a találkozók. Az első összecsapáson Székely Zsolt fiai, az MTK Budapest U16-os csapata találkozott a bajnokság felsőházának hatodik fordulójában a Budapest Honvéd-MFA gárdájával (az ötödik fordulót elhalasztották, azt későbbi időpontban pótolják). Srácaink – Stampf és Gréczi révén – az első játékrész végén kétgólos előnnyel vonultak pihenőre, de a második félidő hajrájában a piros-feketék megrázták magukat, és Kecskeméti duplájával egyenlítettek. A részletekről ITT olvashatnak!

Budapest Honvéd-MFA – MTK Budapest U16 2-2 (0-2).

MTK Budapest U16: Mityók – Balogh, Nemes, Opavszky, Jámbor – Molnár D., Gréczi, Stampf - Babinszky, Tóth Z., Horváth O.

Cseréink: Fodor Zs., Mezei, Papp D.

Gólszerzőink: Stampf (32. perc), Gréczi 43. perc).

Pontban a déli harangszóra kezdtek az egy évvel idősebbek, az MTK Budapest U17-es fiai. Petres Tamás gárdája hasonló forgatókönyvet produkált, mint a fiatalabbak. Fiaink itt is kétgólos előnyt szereztek, amin Kisari és Bolla osztoztak, de az ellenfél azonnal szépíteni tudott, és közvetlenül az első játékrész vége előtt kiegyenlített. A második félidőben több találat már nem esett, így csapatunknak meg kellett elégednie az egy ponttal. További részleteket ITT találnak!

Budapest Honvéd-MFA – MTK Budapest U17 2-2 (2-2).

MTK Budapest U17: Papp B. – Szabó Zs., Molnár B., Schäfer, Adorján – Dencinger, Lustyik, Bolla – Szuhodovszki, Kisari, Palincsár.

Cseréink: Bacsó, Szekeres, Kugli, Torvund.

Gólszerzőink: Kisari (6. perc), Bolla (9. perc).

Délután kettőkor következtek a tizenöt évesek, az MTK Budapest U15-ös csapata. Szász Ferenc fiai számára is jól indult minden. Kapronczai és Forrai is betalált az első játékrészben, így kétgólos kék-fehér előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidőben viszont kijött az ellenfél nagyobb tudása, jött a feketeleves. A 61. és a 75. perc között négyet rámolt be Németh hálójába a piros-fekete alakulat, így vereséggel távoztak srácaink a Bozsik Stadionból. Részletekért kattintson IDE!

Budapest Honvéd-MFA – MTK Budapest U15 4-2 (0-2).

MTK Budapest U15: Németh B. – Gézárt, Vágó, Sághy, Farkas – Vass, Mogyorósi, Forrai – Kovács, Kópis, Kapronczai.

Cseréink: Németh G., Törőcsik, Miknyóczki.                                                                

Gólszerzőink: Kapronczai (16. perc), Forrai (27. perc).

Az utolsó – délután négykor kezdődő – összecsapást a legfiatalabbak játszották, az MTK Budapest U14-es csapata. Pinezits Máté együttese sem tudott javítani az addigi gyengébb napi mérlegen, nem sikerült győzelemmel búcsúzniuk a Bozsik Stadiontól. Molnár találata révén vezettünk, de az ellenfél egyenlített, a második játékrészben pedig fordított is, a végén még az egy pontért és a veretlen mérleg megőrzéséért is kapaszkodni kellett. Végül tíz perccel a vége előtt Szalkának sikerült az egyenlítés. Egyéb részletekről ITT olvashatnak!

Budapest Honvéd-MFA – MTK Budapest U14 2-2 (1-1).

MTK Budapest U14: Bencze – Tarjáni, Várkonyi, Abért, Kiss – Kosznovszky, Balogh, Kata – Szalka, Molnár, Zuigéber.

Cseréink: Kopperman, Miknyóczki.

Gólszerzőink: Molnár (10. perc), Szalka (81. perc).

Ez a kör nem úgy sikerült,  ahogyan azt szerettük volna, de kesergésre nincs ok. Jövő héten javítani kell!

Hajrá, srácok!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok