HÍREK

Majdnem tökéletes hétvége

2016-04-24

Majdnem tökéletes hétvége

Négy utánpótlásgárdánk lépett pályára szombaton, és egy döntetlen mellett, három győzelem született.

Az MTK Budapest U19-es csapatának, a felsőházi rájátszás 9. fordulójában lett volna jelenése a Puskás Akadémia FC vendégként, de a találkozót – az utánpótlás-válogatott mérkőzések miatt – május 18-ára halasztották, így tizenkilencéves fiainkat csak jövő héten, szombaton délelőtt láthatjuk, amikor a váciak ellen folytatják.

Másik négy utánpótlásgárdánk viszont pályára lépett. Az U17-es az U16-os együttes, hazai pályán fogadta a Puskás Akadémia FC korosztályos csapatait, míg a tizenöt és a tizennégyévesek, idegenben léptek pályára, a Főnix-Gold FC azonos korú gárdái ellen. Érdekesség, hogy mind a négy összecsapást Agárdon, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián rendezték.

Lássuk időrendben, mi történt csapataink találkozóin!

Kétóránként sorakoztak a találkozók, a legidősebbek – az U17-esek – 10:00 órakor nyitották a napot, a legfiatalabbak – az U14-esek – pedig 16:00 órakor zárták az agárdi futballszombatot.

Az MTK Budapest U17-es fiai, Petres Tamás gárdája nagyon izgalmas végjátékban kerekedett felül ellenfelén. Az első játékrészben nem esett gól, a másodikban viszont annál több. Palincsár Martin révén megszereztük a vezetést a 76. percben, a felcsútiak azonban megrázták magukat, és tíz perc múlva egyenlítettek. Már mindenki azt hitte, döntetlennel zárul a találkozó, szerencsére Szuhodovszki Soma ezt máshogy gondolta, és a találkozó 90. percében betalált, ezzel otthon tartva a három bajnoki pontot. További részleteket ITT találnak!

MTK Budapest U17 – Puskás Akadémia FC 2-1 (0-0).

MTK Budapest U17: Papp B. – Bolla, Szabó Zs., Adorján, Schäfer – Dencinger, Szuhodovszki, Lustyik – Kisari, Palincsár, Horváth O.

Cserék: Kugli, Bacsó, Szekeres.

Gólszerzők: Palincsár (76. perc), Szuhodovszki (90. perc).

A nap második összecsapása pontban a déli harangszóra kezdődött. Székely Zsolt fiai, az MTK Budapest U16-os csapata, fordulatos és gólgazdag találkozón osztozott meg a pontokon ellenfelével, pedig rémálomszerűen kezdődött a meccs. A felcsútiak már a nyolcadik percben kétgólos előnyben voltak, de srácaink nem adták fel, és még az első félidőben egyenlíteni tudtak. A második játékrész 62. percében megszereztük a vezetést, de három perc múlva jött rá a válasz, majd ellenfelünk szerzett vezetést, amit pedig mi nem hagytunk annyiban, és tíz perccel a vége előtt sikerült is az egyenlítés. Tóth Zoltán egymaga három gólt jegyzett. A részletekről ITT olvashatnak!

MTK Budapest U16 – Puskás Akadémia FC 4-4 (2-2).

MTK Budapest U16: Mityók – Balogh, Nemes, Jámbor, Molnár B. – Molnár D., Babinszky, Stampf – Tóth Z., Mezei, Gréczi.

Cserék: Papp, Fodor, Sághy.

Gólszerzők: Tóth Zoltán (14., 62., 79. perc), Nemes (23. perc).

Délután kettőkor következtek a tizenötévesek, az MTK Budapest U15-ös csapata. Szász Ferenc fiai számára nem jelentett gondot a három pont megszerzése, sőt. Csapatunk már a hatodik percben kinyitotta a gólcsapot és meg sem állította azt a mérkőzés végéig. Az első játékrészben négy, a másodikban pedig hat góllal terhelték meg ellenfelük hálóját, így kiütéses, tízgólos győzelmet arattak fiaink. Részletekért kattintson IDE!

Főnix-Gold FC – MTK Budapest U15 0-10 (0-4).

MTK Budapest U15: Németh B. – Forrai, Miknyóczki, Farkas, Vágó – Zana, Németh, Mogyorósi – Kapronczai, Törőcsik, Schildkraut.

Cserék: Kovács, Barbara, Kópis, Vass.                                                        

Gólszerzők: Vágó (9. perc), Törőcsik (9., 49. perc), Farkas (17., 53. perc), Németh (37. perc), Schildkrut (46. perc), Kapronczai (57., 61. perc), Vass (76. perc).

Az utolsó – a délután négy órakor kezdődő – összecsapást a legfiatalabbak játszották, az MTK Budapest U14-es csapata. Pinezits Máté együttese is jól kezdte a találkozót. Miknyóczki és Zuigéber révén kétgólos előnnyel vonulhattak pihenőre félidőben. A második játékrészben sem állt le a gólgyártás, Vertetics duplájára még Szalka is rúgott egyet, így ötgólos gyüzelemmel zárták srácaink a meccsüket, és az agárdi utánpótlás futballszombatot is. Egyéb részletekről ITT olvashatnak!

Főnix-Gold FC – MTK Budapest U14 0-5 (0-2).

MTK Budapest U14: Bencze – Tarjáni, Abért, Várkonyi, Kardos – Kosznovszky, Kata, Kopperman – Miknyóczki, Usakov, Zuigéber.

Cserék: Vertetics, Balogh, Molnár, Szalka, Tölgyes, Kammerer.

Gólszerzők: Miknyóczki (15. perc), Zuigéber (33. perc), Vertetics (56., 61. perc), Szalka (70. perc).

Szép volt srácok, folytatás jövő héten.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok