HÍREK

Jól indult, jól is folytatódott

2016-04-17

Jól indult, jól is folytatódott

A hétvégi játéknapon mind az öt utánpótlásgárdánk pályára lépett, ráadásul két legfiatalabb együttesünk – a felnőttekhez hasonlóan – Örökrangadón bizonyíthatott.

Haladjunk időrendben, kezdjük az tizenöt és a tizennégy évesek hétvégéjével! Mindkét együttesünk, a korosztályos bajnokság, 23. fordulójában, a Lantos Mihály sporttelepen fogadta a Ferencvárosi TC együttesét.

Az MTK Budapest U15-ös csapatának találkozóján már szombat reggel kilenc órakor útjára indult a labda. Fiaink nem ismertek kíméletet, már az első félidő tizenegyedik percében, Törőcsik Péter révén, megszerezték a vezetés, amit a második játékrészben további három találat – Kapronczai, Törőcsik, Németh – követett, így magabiztos, négygólos győzelmet arattak a nap első Örökrangadóján. A mérkőzésről ITT olvashatnak!

MTK Budapest U15 – Ferencvárosi TC 4-0 (1-0).

MTK Budapest: Németh – Forrai, Gézárt, Sághy, Vágó – Mogyorósi, Kovács, Kópis – Törőcsik Péter, Vass, Kapronczai.

Cseréink: Zana, Németh, Miknyóczki, Schildkraut.

Gólszerzőink: Törőcsik Péter (2), Kapronczai, Németh.

Az MTK Budapest U14-es gárdája, közvetlenül az egy évvel idősebbek után, délelőtt tizenegy órakor kezdett, szintén Örökrangadón bizonyíthatott, és bizonyított is. Fiaink esélyt sem adtak a zöld-fehéreknek, Balogh Botond duplájával már félidőben, kétgólos előnyre tettek szert, amit Miknyóczki a második játékrészben tovább növelt, így – a nap második Örökrangadójáról – háromgólos vereséggel küldték haza nemes ellenfelüket. Erről ITT találnak részleteket!

MTK Budapest U14 – Ferencvárosi TC 3-0 (2-0).

MTK Budapest: Bencze – Tarjáni, Várkonyi, Balogh, Abért – Kosznovszky, Kata, Vertetics – Szalka, Usakov, Zuigéber.

Cseréink: Miknyóczki, Kopperman, Tölgyes, Kardos.

Gólszerzőink: Balogh (2), Miknyóczki.

Térjünk rá a legidősebbekre! Az MTK Budapest U19-es együttese, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián, délelőtt tizenegy órakor fogadta a zalaegerszegiek tizenkilenc éveseit. A felsőház nyolcadik fordulójában lejátszott találkozó első félidejének utolsó percében Katona Máté szerzett vezetést, és a második játékrész elején tovább növelte góljai számát, majd Szabó Dominik is betalált, így már 3-0 állt az eredményjelzőn, a vége mégis izgalmas lett. A 66. és a 72. percben ellenfelünk is gólt szerzett, de szerencsénkre egyenlítésre már nem futotta erejükből. Részleteket ITT találnak!

MTK Budapest U19 – ZTE Akadémia 3-2 (1-0).

MTK Budapest: Erdei – Hinora, Katona, Forgács, Nagy Zs. – Lustyik, Szabó D., Bayer – Lassú, Tóth M., Takács.

Cseréink: Szabó N., Tóth-Ilkó, Szerencsi, Fehér M.

Gólszerzőink: Katona (2), Szabó D.

A tizenhat és a tizenhét évesek a korosztályos bajnokságuk felsőházának nyolcadik fordulójában léptek pályára Szombathelyen. Mindkét csapatunk egy időben, tizenegy órakor kezdett az Illés Akadémia-Haladás gárdáival.

Az MTK Budapest U16-os srácai szenvedték el a hétvége egyetlen utánpótlás-vereségét, pedig Székely Zsolt csapata már a második percben vezetést szerzett, de ellenfelünk hamar egyenlített. A második félidő elején, Tóth Zoltán ismét betalált, megint vezetett együttesünk, és amikor már azt hihettük, győztesen térünk haza, a találkozó utolsó tíz percében fordítottak a hazaiak, és nyertek. Az összecsapásról IDE kattintva tájékozódhatnak.

Illés Akadémia-Haladás – MTK Budapest U16 3-2 (1-1).

MTK Budapest: Varasdi – Balogh, Nemes, Stampf, Opavszky – Molnár, Babinszky, Papp – Tóth Z., Mezei, Gréczi.

Cseréink: Fodor, Jámbor.

Gólszerzőink: Tóth Z. (2)

Az MTK Budapest U17-es csapata rémálomszerűen kezdett. Az ellenfél már a 2. percben megszerezte a vezetést, de a kék-fehérek nem adták fel, Bolla és Szuhodovszki révén fordítottak, de a szombathelyieknek a félidő 33. percében sikerült egyenlíteniük. A második játékrész pont a fordítottját hozta, mint a tizenhat évesek csatája. A 73. percben ellenfelünk szerzett vezetést, de a 86. percben, Schafer egyenlített, két perccel később pedig a nemrég, csereként pályára lépett Bacsó révén, a vezetést is megszerezték srácaink, és már nem engedték ki kezükből a győzelmet Az összecsapásról ITT olvashatnak részleteket.

Illés Akadémia-Haladás – MTK Budapest U17 3-4 (2-2).

MTK Budapest: Papp B. – Szekeres, Molnár B., Schäfer, Adorján – Dencinger, Bolla, Palincsár – Szuhodovszki, Kisari, Horváth.

Cseréink: Szoboszlai, Szabó Zs., Kugli, Bacsó.

Gólszerzőink: Bolla, Szuhodovszki, Schafer, Bacsó.

Folytatás jövő héten!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 14:30 Vyšné Opátske (Szilvásapáti)

FC KOSICE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok