HÍREK

Három győzelem és egy vereség a mérleg

2016-05-08

Három győzelem és egy vereség a mérleg

Utánpótlásgárdáink közül csak a tizenhat évesek pihentek, másik négy együttesünk pályára lépett szombaton.

A tizenkilenc és a tizenhét évesek Örökrangadón bizonyíthattak, míg tizenöt és tizennégy éveseink Nyíregyházára utaztak. Az U16-os csapatunk is örökrangadón léphetett volna pályára, de találkozójukat – az utánpótlás-válogatott programja miatt – későbbi időpontra halasztották. Lássuk ezek után, mi történt a futballszombaton, kezdjük a legidősebbekkel!

Az MTK Budapest U19-es csapata, a zöld-fehérek, népligeti otthonában lépett pályára. Jól indult fiainknak az összecsapás, Lassú Zsombor már a második percben, 18 méterről hatalmas góllal szerzett vezetést, de pár perc múlva – szöglet után – közeli fejessel egyenlített az FTC.  A 18. percben viszont ismét nálunk volt az előny, szép támadásunk után ellenfelünk öngólt vétett. Ezután a védekezésünk gyengére sikerült, és szinte tálcán kínáltuk ellenfelünknek a lehetőségeket, amiből kétszer is eredményesek voltak, így egygólos hazai előnnyel vonultak pihenőre a mérkőző felek. A második félidőben hatalmas rohamokat vezettünk, az FTC beszorult saját kapuja elé. A levegőben lógott az egyenlítés, de a helyzeteink kimaradtak és egyik kontrájából megszerezte negyedik gólját a Ferencváros. További részletekről ITT olvashatnak!

Ferencvárosi TC – MTK Budapest U19 4-2 (3-2.)

MTK Budapest U19: Erdei – Hinora, Szalai, Szabó N., Szerencsi – Bayer, Takács R., Lassú – Szabó D., Tóth M., Forgács.

Cseréink: Lamperth, Tóth-Ilkó, Fehér M. Kiállítva: Szalai.

Gólszerzőink: Lassú, Patik (öngól)

Az MTK Budapest U17-es fiai Agárdon, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián fogadták ősi riválisukat, és nem sok kételyt hagytak azzal kapcsolatban, melyik a jobb csapat. Együttesünk az összecsapás elején, azonnal magához ragadta a kezdeményezést és már az első játékrészben kinyitották a gólcsapot, akkor Bolla, Kisari, és Schafer volt eredményes, így háromgólos, hazai előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. Az második félidőben, hogy szimmetrikus legyen az összecsapás ugyancsak hármat rámoltak be fiaink Oroszi hálójába, sorrendben Bolla, és Lustyik is – utóbbi kétszer – betalált, így fölényes, hatgólos sikerrel zárták a mérkőzést. További részleteket ITT találnak!

MTK Budapest U17 – Ferencvárosi TC 6-0 (3-0).

MTK Budapest U17: Ritzl – Szabó Zs., Molnár B., Schafer, Adorján – Dencinger, Lustyik, Bolla – Palincsár, Kisari, Kugli.

Cseréink: Szoboszlai, Tóth Z., Szekeres, Bacsó.

Gólszerzőink: Bolla (2), Lustyik (2), Kisari, Schafer.

Két legfiatalabb gárdánk, a tizenöt és a tizennégy évesek Nyíregyházára utaztak, és a Bozsik Akadémia korosztályos csapataival mérték össze tudásukat.

Az MTK Budapest U15-ös fiai az első játékrészben még kissé visszafogottan futballoztak, de Farkas révén már ekkor megszerezték a vezetést. A második játékrészben viszont beindult a gólgyártás, négyszer is betaláltak a srácok, igaz, ötödik találatunk az ellenfél érdeme. A nyírségiek már ötgólos hátrányban voltak, amikor Balogh révén szépíteni tudtak. A részletekért kattintson IDE!

Bozsik Akadémia Nyíregyháza – MTK Budapest U15 1-5 (0-1).

MTK Budapest U15: Németh B. – Gézárt, Sághy, Farkas, Vágó – Kópis, Kovács, Vass – Németh, Törőcsik, Schildkraut.

Cseréink: Mogyorósi, Forrai, Dohány. Kiállítva: Törőcsik.

Gólszerzőink: Farkas, Gézárt, Törőcsik, Kópis, öngól.

Az MTK Budapest U14-es csapata sem hagyott szemernyi kétséget azzal kapcsolatban, kié lesz a három bajnoki pont. Srácaink már az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert, mindkét találatunk Zuigéber Ákos nevéhez fűződik. A második játékrész elején szépített ugyan ellenfelünk, de nem sokkal ezután, ismét betalált kiváló futballistánk, így mesterhármassal tette önmaga és csapata számára is emlékezetessé a nyíregyházi kirándulást. Egyéb részletekről ITT olvashatnak!

Bozsik Akadémia Nyíregyháza – MTK Budapest U14 1-3 (0-2).

MTK Budapest U14: Bencze – Tarjáni, Abért, Balogh, Várkonyi – Kosznovszky, Kata, Vertetics – Szalka, Usakov, Zuigéber.

Cseréink: Miknyóczki, Kiss, Takács, Kardos.

Gólszerzők: Zuigéber (3).

Szép volt srácok, folytatás jövő héten.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 12:15 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U12

VS

MTK U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok