HÍREK

A győzelmektől a vereségekig

2016-04-10

A győzelmektől a vereségekig

Az elmúlt két játéknapon – a válogatott találkozók miatt – csonka fordulókat bonyolítottak le az utánpótlás-bajnokságokban, szombaton viszont mind az öt korosztályos gárdánk pályára lépett.

Kezdjük a legidősebbekkel, és haladjunk a legfiatalabbakig, de azt is írhatnánk, hogy kezdjük a győzelmekkel, és haladjunk a döntetlenen keresztül, a vereségek irányába!

Az MTK Budapest U19-es együttese Debrecenbe utazott, srácaink a Debreceni Labdarúgó Akadémián, a hazaiak tizenkilenc évesei ellen léptek pályára. A felsőház, hetedik fordulójában lejátszott találkozó első félidejében a debreceniek kétgólos előnyre tettek szert, srácaink hozzáállásáról azonban mindent elmond, hogy nem adták fel. A második játékrészben teljesen más MTK Budapestet láthattunk a pályán, és Nagy Zsombor, Tóth Milán, valamint Lassú Zsombor góljaival megérdemelten fordított csapatunk, és nyerte meg az összecsapást. Részleteket ITT találnak!

DVSC-DLA – MTK Budapest U19 2-3 (2-0).

MTK Budapest: Bese – Nagy M., Szalai, Szabó N., Nagy Zs. – Lustyik, Bayer, Hinora – Szabó D., Tóth M., Forgács.

Cserék: Szerencsi, Tóth-Ilkó, Lassú.

Gólszerzőink: Nagy Zs., Tóth M., Lassú.

A tizenhét és a tizenhat évesek is a felsőház hetedik fordulójában léptek pályára. Fiataljaink, az agárdi Sándor Károly Labdarúgó Akadémián fogadták a Vasas Kubala Akadémia hasonló korosztályú gárdáit.

Az MTK Budapest U17-es csapatának találkozóján srácaink félidőre, Kisari Tibor góljával, egygólos előnyben vonultak pihenőre, és a második játékrészben tovább növelték a különbséget, Horváth Olivér és Szuhodovszki Soma is betalált. A piros-kékek csak 3-0 után szépítettek. Az összecsapásról ITT olvashatnak részleteket!

MTK Budapest U17 – Vasas Kubala Akadémia 3-1 (1-0).

MTK Budapest: Papp B. – Szabó Zs., Molnár B., Schäfer, Adorján – Dencinger, Bolla, Palincsár – Szuhodovszki, Kisari, Horváth O.

Cserék: Bacsó, Szekeres, Kugli, Szoboszlai, Fodor.

Gólszerzőink: Kisari, Horváth O., Szuhodovszki.

Az egy évvel fiatalabbaknak, az MTK Budapest U16-os csapatának már nem sikerült az, ami a tizenhét éveseknek igen. Az első félidőben a piros-kékek szereztek vezetést, amit szünet előtt Tóth Zoltán egalizált. A második etap 66. percében már kétgólos előnyben volt csapatunk, Papp Dániel és Torvund Alexander is betalált, de ez sem volt elég. A Vasas Kubala Akadémia együttese megrázta magát, és egyenlített, így fiainknak meg kellett elégedniük az egy ponttal. Az összecsapásról IDE kattintva tájékozódhatnak!

MTK Budapest U16 – Vasas Kubala Akadémia 3-3 (1-1).

MTK Budapest: Varasdi – Balogh M., Nemes, Opavszky, Jámbor – Molnár D., Stampf, Mezei – Babinszky, Tóth Z., Gréczi.

Cserék: Kurucz, Mészáros, Papp D., Torvund.

Gólszerzőink: Tóth Z., Papp D., Torvund.

Folytassuk a tizenöt és a tizennégy évesek hétvégéjével! Mindkét együttesünk a korosztályos bajnokság, 22. fordulójában, Felcsúton, a Puskás Akadémia ellen meccselt, de sok örömük nem volt benne. Mindkét csapatunk vereséggel, és lőtt gól nélkül tért haza.

Az MTK Budapest U15-ös gárdája már a 27. percben hátrányba került, és ellenfelőnk előnye kitartott a találkozó végéig, így egygólos vereséggel zártak fiaink. A mérkőzésről ITT olvashatnak!

Puskás Akadémia FC – MTK Budapest U15 1-0 (1-0).

MTK Budapest: Németh – Forrai, Gézárt, Sághy, Vágó – Mogyorósi, Kovács, Kópis – Törőcsik, Vass, Kapronczai.

Cserék: Barbara, Zana, Schildkraut.

Az MTK Budapest U14 csapata okozta a hétvége talán legnagyobb, negatív meglepetését. A fordulót megelőzően fiaink veretlenek voltak, de súlyos, négygólos vereségbe szaladtak Felcsúton, ezzel – huszonkét fordulót követően – elszenvedték első vereségüket, de továbbra is vezetik korosztályuk bajnokságát. Erről pedig ITT találnak részleteket!

Puskás Akadémia FC – MTK Budapest U14 4-0 (1-0).

MTK Budapest: Bencze – Tarjáni, Várkonyi, Balogh, Kiss – Kosznovszky, Kata, Vertetics – Szalka, Molnár, Zuigéber.

Cserék: Abért, Usakov, Takács, Miknyóczki.

Összességében elmondható az utánpótlás-hétvégéről, hogy átéltünk bravúros fordítást, könnyed győzelmet, sokgólos döntetlent, valamint egy szoros, és egy sima, kék-fehér vereséget is.

Folytatás jövő héten!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok