Keresés

Így készül az U19 (VIDEÓ)

Publikálva: 2020.04.07 Frissítve: 2020.04.08 Sándor Károly Akadémia

Legnagyobb akadémiai csapatunk is formában tartja magát.

A nehéz helyzetre való tekintettel minden játékosunk egyénileg készül, nincs ez másképp az U19-es együttessel sem. Pölöskei Gábort kérdeztük, milyen rendszert alkalmaztak:
Napi kapcsolatban vagyunk a srácokkal, telefonos applikáción keresztül tudjuk követni a legtöbb gyakorlatot. Horváth Henrik és Magyari Zoltán kiadja a feladatot, nekünk csak követni kell, hogyan végzik el. Az eddigi tapasztalatokat és visszajelzéseket tekintve jó rendszert válaszottunk.

A rendszerről, és a gyakorlati oldalról Horváth Henriket is kérdeztük:
Sikerült jól működő rendszert kialakítani. Hétfőn, szerdán és pénteken kettőt edzenek a srácok, a többi napon egyet, a kapusoknak persze más a rendszer. Kaptak videós anyagot, amin látják a feladatot, és könnyebben megértik a teendőket. Délelőtt főleg erőnléti és labdás edzéseket végeznek, mindig mást. Hol labdavezetés, hol falas gyarkolat, hol helyben végzett dolgok, de van amikor levétel, átvétel, illetve egy kihívásos nap is van. Ezekről a gyakorlatokról videófelvételt is kapunk. Délután jellemzően futóedzés van, amit telefonos applikáción keresztül tudunk ellenőrizni. Minden adatot látunk, hely, idő, tempó, ezt Magyari Zoltánnal megnézzük, a visszakapott adatok alapján pedig ha szükséges, meg tudjuk változtatni a kiadott feladatokat.

Játékosainktól kaptunk felvételeket, így be tudjuk mutatni néhány gyakorlatukat:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!