Keresés

Háromból három!

Publikálva: 2018.01.28 Frissítve: 2018.01.27 Sándor Károly Akadémia

Trencsén és Magyarhradis volt a hétvégi uticél.

U19
AS Trencsén – MTK Budapest 0-1

Salkovics Gábor csapata Trencsénbe utazott. Többen visszajátszottak az NB III-as együttesből, illetve az első csapatban edzőmérkőzésen debütáló Szabó Zsombor is rendelkezésre állt. A Varasdi – Szabó Zs., Molnár, Jámbor, Nagy – Bidzilya, Mezei, Kisari – Babinszky, Németh, Fodor összeállítású kezdőcsapat mellett a kispadon Tóth, Balogh, Kugli, Modrovics és Szekeres szerepelt.  A találkozón egy gól esett, amit Németh Ádám szerzett, aki a bajnoki szezonban öt találkozón két találatnál jár.

 

U17
AS Trencsén – MTK Budapest 0-5

U17-es csapatunk szintén Trencsénben lépett pályára az AS korosztályos csapata ellen. A Vukman – Kosznovszky, Sághy, Mogyorósi, Kópis – Kata, Törőcsik, Kovács – Zuigéber, Próba, Kapronczai összeállítású kezdő mellett a keretben helyet kapott Pál, Balogh, Font-Borza, Gétárt és Forrai is. A mérkőzés képe egyértelmű volt, és könnyed, fölényes győzelmet aratott csapatunk, amiből Zuigéber három, Törőcsik pedig két góllal vette ki részét.

U16
1. FC Slovácko – MTK Budapest 0-4

U16-os csapatunk előző héten nem tartott a másik két csapattal Magyarhradisra, így nekik a Slovácko most került terítékre. A Winter – Tarjáni, Próba, Balogh, Béres – Várkonyi, Vertetics, Abért – Szalka, Sali, Galó összeállítású csapat (Kispadon: Nagy, Dóra, Zarka) nem kegyelmezett a cseheknek, Sali és Szalka is kétszer talált be a kapuba, így mindhárom akadémiai csapatunk győztesen utazhatott vissza Agárdra.

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!