Keresés

Gólzápor a Dunakeszi ellen

Publikálva: 2017.11.02 Frissítve: 2017.11.02 Sándor Károly Akadémia

Nagyot játszottak a kicsik.

2007
Izgalmas, küzdelmes meccseket vívott a Biró – Kárász, Varga, Porkoláb, Ulviczki – Barkóczi, Galaschek, Zubor – László (csereként: Zéher, Molnár, Kiss) összetételű csapatunk. Most is harcoltunk a nagyokkal minden egyes labdáért, és ami még fontosabb: hátulról építkezve, a földön próbáltuk kihozni a játékszert, helyenként tetszetős támadásokat vezetve. A komoly terhelés és fejlesztő hatás mellett sok jó teljesítménynek is örülhettünk, ma Barkóczi Barnabás volt a legagilisebb játékosunk.
 
MTK Budapest 2007 – SZAC 2006 2-4
Gólszerző: Molnár Ábel, Galaschek Zoárd
 
MTK Budapest 2007 – Gödöllő 2006 2-1
Gólszerző: Barkóczi Barnabás, Kárász Benjámin
 
2008
A RUK alközponti bajnokság 5. fordulójában kevés ellenállásba ütközött a Kis M – Orosz, Kis Zs – Adi, Konkoly, Varga M – Varga Z (Fodor, Hajba) és a Tamás – Molnár, Bodnár – Császár, Vancsura, Erdélyi – Gyulai (Jakab, Kárász) összeállítású csapatunk. Gyakorolhattuk a labdatartást és a támadásvezetés minden formáját.
 
MTK Budapest 2008 „A” - Dunakeszi 2007 „A” 15-3
Gólszerző: Adi Bence (5), Konkoly Patrik (4), Varga Márton (3), Fodor Márk, Kis Zsombor, Orosz Gergő
 
MTK Budapest 2008 „B” – Dunakeszi 2007 „B” 19-1
Gólszerző: Gyulai Miklós (7), Vancsura Vendel (4), Molnár István (3), Erdélyi Zsolt (2), Kárász Tamás (2), Bodnár Gergő

2009
Szombaton a RUK bajnoki fordulóban a Dunakeszi 2008 „A” csapatával csapott össze az MTK Budapest 2009-es gárdája. Végig szervezett, jó játékot hozott a találkozó, sok helyzetet alakítottunk ki, de a befejezéseknél több esetben határozottabbnak és gyorsabbnak kellett volna lennünk. Voltak szép egyéni megoldások, de örömteli, hogy a 2-3 játékos együttműködéséből kialakult játékhelyzet megoldásokat is sok esetben sikerrel oldotta meg a Saincaize – Märcz, Zsitnai – Doroszlay, Hunyadi, Balogh – Érsek (Dubecz) összeállítású csapat.
 
MTK Budapest 2009 „A” – Dunakeszi 2008 „A” 5-2
Gólszerző: Érsek Patrik (4), Dubecz János
 
A RUK-bajnokságban a Dunakeszi helyén pályára lépő Mogyoród FC 2008-as csapatával találkozott együttesünk. Az óriási fizikális különbségeket kihasználó ellenfelünk játékában – a mieinkkel ellentétben – nem a kombinatív játék dominált, hanem a test-test elleni küzdelem, amiben rendre alulmaradtunk. Hasznos találkozó volt a fizikumunk használatának gyakorlására, és dicséretes, hogy egy-egy szép csellel, egyéni játékkal szép helyzeteket tudtunk kidolgozni.
Összeállítás: Ángyás – Borbély, Ostoici – Turbucz, Lakakisz, Jásper – Gombás (Arató, Pók, Barkóczi)
 
MTK Budapest 2009 „B” – Mogyoród FC 2008 4-7
Gólszerző: Lakakisz Parisz, Arató Dániel, Barkóczi Dominik, Jásper András
 
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!