Keresés

Álarcos ajándékozók

Publikálva: 2018.12.20 Frissítve: 2018.12.20 Sándor Károly Akadémia

Kreatívan ajándékozott az akadémiai szekció.

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia U17-es és U16-os játékosai karácsonyi ajándékgyártásba fogtak. A Felhő Csoport nevű közösségépítő alakulat – köztük Hankovszky Dóra, az akadémia sportcoach-a – vezetésével színes, bohókás álarcokat, szemüvegeket készítettek a székesfehérvári Szent György Kórház beteg gyermekei számára. Az elkészült alkotásokat a játékosok személyesen adták át a kórházban.

Székely Zsolt beszélt a kezdeményezés fontosságáról: – Tudnia kell játékosainknak, hogy mennyire szerencsés, kivételezett helyzetben vannak. Egészségesek, jól élnek, kivételes környezetben csinálhatják azt, amit szeretnek. Fontos, hogy érezzék segíteni kell a kevésbé szerencsés embereken. Az MTK Budapest mindig nyitott, befogadó klub volt, ezt az akadémiai nevelésben is meg kell jeleníteni, ennek egyik módja, hogy beteg, vagy szegény embereken segítsenek.

Akadémiánk kiemelt figyelmet fordít tanulóink sportszakmai felkészítése mellett a személyiségformálásra is, ennek egyik eleme, hogy játékos képzési technikákkal, szerepjátékokkal hasonló jellegű szituációkba is belekeverednek.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!