Keresés

A Trackateam könnyíti meg akadémiánk munkáját

Publikálva: 2020.03.25 Frissítve: 2020.03.25 Sándor Károly Akadémia

A rendszer segítségével a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia dolgozói hatékonyan és gyorsan végezhetik el a klubhoz tartozó legfontosabb szervezései feladatokat.

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémián folyó magassztintű szakmai munka elvégzéséhez elengedhetetlenek a korszerű rendszerek alkalmazása a futballpályán és azon kívül is.

Klubunk ezért korábban szakított a klasszikusnak számító táblázatkezelőkkel, és átállt a Trackateam szoftver használatára. A rendszer lehetővé teszi, hogy az akadémián dolgozók hatékonyan és gyorsan végezhessék el a klubhoz tartozó legfontosabb szervezési feladatokat.

A Trackateam rendszerben egyszerűen áttekinthető az összes naprakész információ a sportolókról és az eseményekről. A szoftver mobil alkalmazása offline módban is használható, így például a jelenléti ívek is rögzíthetőek internetkapcsolat nélkül.

– Amikor eldöntöttük, hogy kidobjuk az Excel táblákat, és helyette egy keretrendszerben kezdtünk el gondolkodni, azért választottuk a Trackateamet, mert ők nem vásárlóként, hanem partnerként tekintettek ránk. Az elmúlt évek pedig bizonyították döntésünk helyességét; számos területen sikerült közösen továbbfejlesztenünk a rendszert. Az adatkezelés világa egy állandóan változó környezet, amit csak így lehet jól kiszolgálni!  nyilatkozta a rendszerről Székely Zsolt, akadémiai szekcióvezető és az U17-es csapat vezetőedzője.

A rendszerről bővebb információkat a Trackateam honlapján talál!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!