Keresés

„Ez a csapat érdeme is.”

Publikálva: 2019.01.04 Frissítve: 2019.01.03 Sándor Károly Akadémia

Németh Ádámmal, U19-es csapatunk csatárával beszélgettünk a téli szünetben.

– Hogyan értékeled az őszi szezont?

– Maximálisan elégedett vagyok az első félévvel, hiszen vezetjük a tabellát. Az U19-es bajnokságban egy vereséggel állni kiemelkedő dolog, és a csapat erejét mutatja.

– Új közeg, új edzők, okozott bármilyen gondot a változás?

– Nem okozott gondot az új környezetre való átállás, ez köszönhető annak is, hogy csapatként már ismertük egymást, így tudtunk segíteni, ha kellett, ez sok terhet levett mindenki válláról. A stábbal is gyorsan kialakult a jó kapcsolat, hiszen mindannyian ugyanazért a célért küzdünk.

– Féltávnál 11 találattal vezeted a góllövőlistát, minek köszönhető a jó széria?

– Nem szabad azt hinni, hogy ez csak az én érdemem. Bár az én nevem van a lista élén, a többiek is jelentős részt vállaltak ebben, ez a csapat érdeme is.

– A teljesítményeddel mennyire vagy elégedett?

– Elégedett vagyok, mert az első pár fordulóban csak kevés szerepet kaptam, utána viszont sikerült beverekednem magam a kezdőcsapatba, és jó teljesítményt nyújtanom. Maximálisan persze csak akkor leszek elégedett, ha a szezon végéig tudom ezt a szintet tartani.

– Korábbi komoly sérülésed után sikerült visszanyerni az előtte levő jó formát?

– Nehezen ment a felépülés, mert miután visszatértem, sokáig nem voltam tökéletes állapotban. Mára úgy érzem, jól vagyok, és semmi jele nincs már a korábbi fájdalmaknak.

– Mik a kitűzött célok a bajnokság második felére?

– Csapatként csak a bajnoki cím lehet a cél, sok munka vár még ránk, de ez lebeg a szemünk előtt. Egyénileg szeretnék többet fejlődni a kapu előtti szituációkban, újra gólkirály lenni, és természetesen szeretnék az első csapatban is bemutatkozni.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!