Keresés

„Adtunk magunknak motivációt, és feladatot tavaszra is” (GALÉRIA + VIDEÓ)

Publikálva: 2018.12.04 Frissítve: 2018.12.04 Sándor Károly Akadémia

Nyert az U19, kikapott az U17 és az U16.

U19
MTK Budapest–Ferencvárosi TC 1-0 (0-0)

MTK Budapest: Varasdi – Jámbor, Balogh, Molnár, Nagy B. – Kata, Törőcsik, Kovács – Babinszky, Kapronczai, Zuigéber.

Kispad: Mogyorósi, Varju (Törőcsik, 67.), Zana (Kovács, 82.), Tóth (Babinszky, 67.), Papp, Németh (Zuigéber, 82.), Forrai (Jámbor, 92.)

Gólszerző: Kovács Máté (54.)

Pölöskei Gábor értékelője: – Kitűnő, harcos, rangadószerű mérkőzés volt, fordulatokkal tarkítva. Mi is kihagytunk büntető, ők is elhibázták, rúgtunk egy szép gólt is. Voltak lehetőségeink, hogy lezárjuk a mérkőzést, de ezekkel nem tudtunk élni, kapkodtunk az utolsó passzoknál. Összességében felnőttes futballt mutattunk, és nagy dolog, hogy 1-0-ra lehoztuk a mérkőzést.

U17
Ferencvárosi TC–MTK Budapest 1-0 (1-0)

MTK Budapest: Winter – Tarjáni, Lehoczky, Várkonyi, Csinger – Vertetics, Dóra, Kosznovszky – Miknyóczki, Suszter, Holló.

Kispad: Lengyel, Sali (Suszter, 62.), Kiss (Csinger, 69.), Szalka (Vertetics, 46.), Strohmayer (Dóra, 84.), Abért (Miknyóczki, 84.)

Székely Zsolt gondolatai: – Sajnos ma nem ment úgy a játék, ahogy szokott, így nem érdemeltünk győzelmet. De vereséget sem. Kár érte!

U16
Ferencvárosi TC–MTK Budapest 3-1 (2-1)

MTK Budapest: Horváth K. – Dancs, Guth, Tóth, Calo – Szőke, Rohrbeck, Farkas – Fiáth, Bakos, Kulifay.

Kispad: Velicskó, Helembai (Kulifay, 52.), Bíró (Rohrbeck, 69.), Kovács (Szőke, 69.), Bene (Fiáth, 46.), Horváth A. (Dancs, 69.), Juhász L.

Sárga lap: Tóth (78.)

Gólszerző: Bakos (31.)

Pinezits Máté értékelője: – Egyszer egy nálam tapasztaltabb és okosabb ember azt mondta, hogy a lehetetlenre kell törekedni, és 100 százalékban kell birtokolni a labdát, akkor biztosan nem kapunk gólt. Ezen a meccsen ennek nagy részét teljesítettük, viszont szomorúak vagyunk, így mostantól még erősebben lebeg ez a cél a szemünk előtt. Gratulálunk a srácoknak az őszik bajnoki szezonhoz. Ez így volt jó, hisz adtunk magunknak motivációt és feladatot tavaszra is.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!